Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

12-22 Νοεμβρίου 2009 εικαστική έκθεση του ΣΚΕΤΚΕ στο Κουρσούμ Τζαμί


Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τρικκαίων





Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει εικαστική έκθεση με τον (ΣΚΕΤΚΕ) Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας στο Κουρσούμ Τζαμί από 12-22 Νοεμβρίου. Η έναρξη γίνεται την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με την πραγματοποίηση των εγκαινίων, ώρα 7μ.μ και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Τέχνη είναι η ικανότητα του ανθρώπου να εκφράζεται, χρησιμοποιώντας δεξιότητα, εμπειρία κι αισθητική αντίληψη, είναι απόκτημα της ζωής του ανθρώπου μέσα από τις ανάγκες ν' αντιμετωπίσει καταστάσεις, να βοηθήσει στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου. H τέχνη δε μορφώνει αλλά κάνει κάτι περισσότερο, σε συνδέει με το μυστήριο της ύπαρξης. Δεν αποδίδει δικαιοσύνη, είναι πέρα απ’ αυτή.

49 καλλιτέχνες του ΣΚΕΤΚΕ δίνουν έκφραση στις εμπνεύσεις τους, ισορροπώντας τις εσωτερικές τους δυνάμεις με την υποταγή τους στην κατάλληλη μορφή.

Η παρουσία στη διάρκεια των εγκαινίων, τμήματος της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου, με μαέστρο τον κ. Ανδρέα Τσέγα, με μελωδίες κλασσικών και σύγχρονων δημιουργών, επιχειρεί ν’ αγγίξει πολύπλευρα τις αισθήσεις των θεατών-ακροατών, δίνοντας ταυτόχρονα ερεθίσματα ήχου και χρώματος.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή Τρίτη-Παρασκευή κατά τις ώρες 11:00-13:00 και 18:00-21:00 και Σάββατο-Κυριακή από τις 11:00-13:00.

Πληροφορίες στο τηλ. του Π.Ο.Δ.Τ. : 24310-76613




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου