Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Συνάντηση παλαιών Προσκόπων Τρικάλων ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 στο "FRIENDS sport cafe”


Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στα πλαίσια των προσπαθειών επαναλειτουργίας της υφιστάμενης «Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Περιφερειακής Εφορείας Τρικάλων», η οποία αν και ιδρύθηκε από το 2004 δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να δραστηριοποιηθεί ενεργά στο Νομό μας, λόγω πολλαπλών επαγγελματικών υποχρεώσεων των ιδρυτικών μελών της.




Συνάντηση παλαιών Προσκόπων του Νομού μας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009 στις 20:00’ το βράδυ στο “Friends sport cafe” που βρίσκεται στον πεζόδρομο-πάροδο της οδού Γαριβάλδη, απέναντι από τη Δημοτική βιβλιοθήκη.



Σκοπός των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων είναι η έμπρακτη και ενεργή συμπαράσταση η ενίσχυση του Προσκοπικού έργου που πραγματοποιείται στα Προσκοπικά Συστήματα του Νομού μας, καθώς και η αναζωογόνηση και ενδυνάμωση των Προσκοπικών δεσμών των µελών τους και η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων.

Καλούνται όλα τα παλιά μέλη (Βαθμοφόροι και Πρόσκοποι) του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) που υπήρξαν στο παρελθόν ενεργά μέλη, φίλοι και συμπαραστάτες της Προσκοπικής κίνησης στο Νομό μας να παραβρεθούν στην παραπάνω συγκέντρωση, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες περαιτέρω ενεργοποίησης της Ένωσης.






ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ
ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου