Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ένας πρωταθλητής, ο Στάθης Τυφαρίκης με τον Συνδυασμό «Θεσσαλών Δύναμη»


Με τον Συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια, κατέρχεται στις εκλογές στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Πυροσβέστης Στάθης Τυφαρίκης.





Σε μήνυμα του για τις εκλογές, ο Τρικαλινός υποψήφιος αναφέρει

Η έως τώρα ελληνική πραγματικότητα.

Κάθε νέα γενιά κατηγορούσε την προηγούμενη ότι δεν έκανε το χρέος της να διορθώσει κακώς κείμενες καταστάσεις, αλλά δυστυχώς ούτε η ίδια δεν τολμούσε να έρθει σε ρήξη με το κατεστημένο.

Έτσι επικράτησε το <<έτσι τα βρήκαμε έτσι τα κάνουμε>>

•    Μήπως έφτασε η ώρα και η στιγμή να είναι οι δική μας γενιά που θα αλλάξει πράγματα και καταστάσεις;

•    Μήπως έφτασε η ώρα και η στιγμή να είμαστε εμείς που θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής, μας ώστε να μην μας κατηγορήσουν τα παιδιά ότι απλώς συμβιβαστήκαμε;

•    Μήπως έφτασε η ώρα και η στιγμή να δώσουμε στα παιδιά μας ένα όραμα, ότι έχουν το δικαίωμα να ζήσουν σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού που εμπνέει ασφάλεια, σε μια κοινωνία που σέβεται την αξιοπρέπεια του κάθε πολίτη, σε μια κοινωνία αειφόρο ανάπτυξης που δίνει επιλογές και διεξόδους και όλα αυτά σε ένα καθαρό περιβάλλον?

Για αυτό και εμείς οι αυριανοί περιφερειακοί λειτουργοί, πρέπει να αντιληφτούμε και να ενισχύσουμε τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της δουλειάς που θα μας ανατεθεί.

Και όλα αυτά.
Για μας και τα παιδιά μας!


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου