Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τιμωρήστε τους...


Για την πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική χρεοκοπία τους
Ήρθε η ώρα, ο θυμός και η αγανάκτηση, από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα η ψήφος σας της ερχόμενης Κυριακής να γίνει δύναμη και απάντηση.





Σε όσους έως τώρα υποβάθμισαν τη νοημοσύνη των ελλήνων πολιτών και επένδυσαν στον φόβο, την υποτέλεια και την τρομοκρατία του Μνημονίου.

 Ήρθε ώρα των Ελλήνων πολιτών να δώσουν τη χαριστική βολή σ΄αυτό το σύστημα της επάρατης Κομματαρχίας που οδήγησε την Ελλάδα σε χρεοκοπία και πλήρη πτώχευση όλων των θεσμών, των δικαιωμάτων της εργασίας, τη διάλυση του κοινωνικού ιστού και της ιστορικής και λαϊκής ταυτότητας του ελληνικού πολιτισμού.

Ήρθε η ώρα διεφθαρμένοι πολιτικοί που οδήγησαν την χώρα σε παγκόσμια οικονομική απαξίωση με την ψήφο των τρικαλινών πολιτών και των νέων ανθρώπων να θαφτούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για να γεννηθεί και πάλι σε αυτόν τον τόπο η ελπίδα.

Πολιτικάντηδες που τόσα χρόνια καταλήστευαν τον κοινωνικό πλούτο με απίστευτο θράσος και με πρωτοφανή χαμέρπεια απευθύνονται και πάλι στον ελληνικό λαό και ζητούν τη ψήφο του.

Να κάνουν τι ; Να οδηγήσουν τον Τρικαλινό λαό πού ;

Ασφαλώς, σε μεγαλύτερη αθλιότητα, στον πλήρη εξευτελισμό, σε μεγαλύτερη ανεργία.

Στην Πλήρη φτώχεια, στην πλήρη κατάρρευση.

Πρόκειται για αδίστακτους πολιτικάντηδες και την Κυριακή που έρχεται πριν ρίξετε την ψήφο σας δείτε τις απαίσιες φάτσες του, που απ΄ το μεγάλο φαγοπότι τόσων χρόνων το στόμα τους στάζει ακόμη αίμα και κλεμμένο χρήμα, είναι πραγματικοί βρικόλακες που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση φορούν τη μάσκα του άκακου προβάτου, αλλά από μέσα τους είναι Λύκοι άρπαγες, έτοιμοι να αρπάξουν ό,τι ακόμη απέμεινε από τις οικονομικές σάρκες του ελληνικού και τρικαλινού λαού

Αν τους δώσετε και πάλι δύναμη με την ψήφο σας την μεθεπόμενη Δευτέρα θα  δείτε και πάλι πόσο εύκολα αλλάζουν όψη και πώς θα μετατραπούν και πάλι σε αδίστακτους δήμιους του Ελληνικού Λαού.

 Τιμωρείστε τους και Μαυρίστε τους!!!

Πριν σας μαυρίσουν οι πολιτικάντηδες για ακόμη μια φορά τη ζωή σας!



«Μένουμε Θεσσαλία οικο-ΛΟΓΙΚΑ»



Βασίλειος Πάνος του Δημητρίου

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κουρέτα

Τηλ 2431033259 - 6979812592

e-mail:bill.panos@hotmail.com









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου