Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο Χρήστος Μιχαλάκης στις γειτονιές της πόλης


Περιοδεία του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη στην αγορά των Τρικάλων και σε συνοικίες







Στην πόλη των Τρικάλων επέλεξε να μείνει χθες ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» περπάτησε στη λαϊκή αγορά, συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές και για πολλοστή φορά τους τόνισε πως «εμείς είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την προοπτική του αγροτικού και κτηνοτροφικού κλάδου.
 Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε σωστά και υπεύθυνα όπως κάνουμε χρόνια τώρα μέσα από τη Ν.Α. Τρικάλων.


Μαζί θα προχωρήσουμε στη νέα εποχή και θα χαράξουμε πολιτικές τέτοιες που θα καθιστούν το επάγγελμα του αγρότη και του κτηνοτρόφου βιώσιμου. Το στοίχημα του συνδυασμού μας και του επικεφαλής μας Κώστα Αγοραστού είναι να συγκρατήσουμε τον κόσμο στα χωριά, να δώσουμε πνοή σ’ αυτά και η νεολαία μας να έχει κίνητρα να μείνει και να δημιουργήσει».

Ακολούθως ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης και συνομίλησε με τους εμπόρους. «Είμαστε στο πλευρό σας» είπε «και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε ενάντια στο μνημόνιο και όσα αυτό πρεσβεύει.

Πιστεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη, στοχεύουμε σε ένα νέο μοντέλο το οποίο θα απεγκλωβίσει τον εμπορικό κόσμο από στρεβλώσεις του παρελθόντος, θα τους απελευθερώσει και θα τους επιτρέψει να επενδύσουν. Αυτός είναι ο στόχος μας και με τη στήριξή σας θα τον πετύχουμε».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου