Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μιχάλη Ταμήλο ψηφίζουν οι συμπολίτες μας τσιγγάνοι, τον Δήμαρχο που νοιάστηκε γι’ αυτούς


Οι συμπολίτες μας τσιγγάνοι κάθε άλλο παρά αγνώμονες είναι και γι’ αυτό εμπιστεύονται και θα υπερψηφίσουν με συντριπτικά ποσοστά τον Δήμαρχο και τον εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 7 Νοεμβρίου.





Και αυτό γιατί στο πρόσωπο του κ. Ταμήλου βλέπουν πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις και ως Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου ROM για στεγαστική αποκατάσταση και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στους οικισμούς του Κηπακίου και του Πύργου και συνετέλεσε τα μέγιστα για την κατασκευή του νέου σύγχρονου οικισμού στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Η υποδοχή που του επεφύλαξαν εξάλλου στις ομιλίες του ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης στέλνοντάς του το μήνυμα για νίκη και συνέχιση του έργου του. Έργο για το οποίο ο κ. Ταμήλος προχώρησε σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις αναφέροντας τα εξής:



Κηπάκι - Πύργος
Προτεραιότητες της δημοτικής αρχής κατά τη νέα δημαρχιακή περίοδο θα είναι η ο ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης και πολεοδόμηση των περιοχών, η διάνοιξη δρόμων στο παλιό σχέδιο και κατασκευή πλατειών, η κατασκευή αθλητικού πάρκου μεταξύ Πύργου και Κηπακίου με την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου για μπάσκετ και βόλεϊ, η επέκταση φωτισμού σε όλους τους νέους δρόμους και ο καθαρισμός του ποταμού Αγιαμονιώτη μετά την ολοκλήρωση της αποχέτευσης

Πυργετός
Την συνέχιση του έργου της δημοτικής αρχής με εκ νέου εκλογή του κ. Μιχάλη Ταμήλο ως Δημάρχου Τρικκαίων ζήτησαν και οι κάτοικοι του Πυργετού. Από την πλευρά του ο κ. Ταμήλος δεσμεύτηκε για:



Την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε όλο τον οικισμό, την μετατροπή του δημοτικού σχολείου σε Λαογραφικό Μουσείο και ΚΑΠΗ δεδομένου ότι ο Πυργετός δεν έχει ούτε καφενείο, την ολοκλήρωση του σχεδίου πόλης και των πράξεων εφαρμογής, την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου και των παράδρομων, την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων που έχουν υποστεί ζημιές από τα βαριά οχήματα, την δημιουργία μεγάλου πάρκου μεταξύ Πυργετού και Πύργου με την ανταλλαγή των ιδιόκτητων εκτάσεων, την ασφαλτόστρωση του παραποτάμιου δρόμου από Γαρδικάκι μέχρι Πύργο και την κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού δυναμικότητας 50 παιδιών.

«Τρίκαλα-Πόλη Αναφοράς»
Υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων
Μιχάλης Ταμήλος



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου