Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΣΙΝΕΑΚ: " HOP " στον Δημοτικό Κινηματογράφο


Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων στα πλαίσια των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει αυτή τη Κυριακή σε δυο προβολές 11.30 πρωί και στις 17.30 απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου,  την  μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων HOP






 Γενική είσοδος 4 ευρώ.

Ένας ανήσυχος έφηβος λαγός, ο γιος του διάσημου λαγού, μόλις φτάνει στο Χόλιγουντ προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του ως ντράμερ αποφεύγοντας να αναλάβει την οικογενειακή Πασχαλινή επιχείρηση, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού με θύτη, ένα νεαρό άεργο, τον Φρεντ.

Ο νεαρός καλείται τώρα να τον φιλοξενήσει, να τον περιθάλψει και να γίνει τελικά ο ήρωας της ημέρας, αλλά ο άτακτος λαγός δεν είναι και το πιο εύκολο πλάσμα να συνυπάρξει κανείς.

Πού θα πάει όμως; Κάποια στιγμή θα ωριμάσουν και οι δύο…
Mια κωμωδία για όλη την οικογένεια με τη σφραγίδα του σκηνοθέτη των ταινιών Ο Άλβιν και η Παρέα Του και Garfield 2, Τιμ Χιλ, και του παραγωγού των ταινιών

Η Εποχή των Παγετώνων και Εγώ ο Απαισιότατος, του μοναδικού Κρις Μελεντάντρι. Ένα τρυφερά αστείο παραμύθι που συνδυάζει μοναδικά live action και CGI για όλους όσοι δεν θέλουν να ξεχάσουν το –άτακτο- παιδί μέσα τους και αρέσκονται στις ανατρεπτικές αναγνώσεις!

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου