Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τον νομό Τρικάλων


- Έντονες βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιονόπτωση στα ορεινά
- Ώρα 8.15 άρχισε ήδη να το "στρώνει" και μέσα στην πόλη.
- Έχει ανέβει επικίνδυνα η στάθμη των ποταμών.





Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες με κύρια αυτή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να μην υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ήδη καταβάλλονται προσπάθειες να διατηρηθεί το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού ανοιχτό από την σφοδρή χιονόπτωση στα ορεινά και ελέγχεται συνεχώς η στάθμη των νερών στα ποτάμια του Νομού.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης συνιστά σε όλους τους οδηγούς που κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Τρικάλων,  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνουν χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων όπου αυτές χρειάζονται και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ανδρών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

«Λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας που πλήττει από την Δευτέρα το Νομό μας και που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή συνιστώ σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουνε τις άσκοπες μετακινήσεις. Το ύψος του χιονιού σε ορισμένες περιοχές του ορεινού μας όγκου έχει φθάσει το 1,5 μέτρο.

Όλα τα μηχανήματα και το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου οι τρικαλινοί πολίτες αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την μετακίνησή τους, όπως έγινε και προ ημερών που αντιμετωπίσαμε με επιτυχία το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, διατηρώντας το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ανοιχτό».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου