Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

KOZA MOSTRA LIVE σήμερα στα Τρίκαλα


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΓΕΝΑΡΗ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30  ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ
KOZA MISTRAL MAFIA MUSIC COLLECTIVE






Ηλίας Κόζας, τραγούδι (x-Cabaret Balkan)
Αλέξης Άρχοντης, ντραμς (Cayetano Band)
Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, ακορντεόν (Los Mujeros)
Στέλιος Σιώμος, κιθάρα
Αργύρης Τσαγκαλίδης, μπάσο
Γιάννης Μπαργιώτας, τρομπέτα

Ο  Ηλίας Κόζας δεν χρειάζεται συστάσεις. Βασικός τραγουδιστής των Cabaret Balkan, στην πιο «ένδοξη» περίοδο τους και φύσει ανήσυχο πνεύμα δεν θα μπορούσε παρά να αναζητήσει ένα πιο προσωπικό όχημα έκφρασης.

Και όνομα αυτού «Koza Mostra».



Παρέα με μερικούς από τους σημαντικότερους μουσικούς της νέας γενιάς, ανάμεσα τους τον ντράμερ του Cayetano, Αλέξη Αρχοντή αλλά και του βασικού ακορντεονίστα των Los Mujeros, Χρήστο Καλαϊτζόπουλο, επιστρέφουν με ένα σχήμα που από τις πρώτες του εμφανίσεις έχει χαρακτηριστεί συγκλονιστικό ακόμη και από τους «Hooverphonic» οι οποίοι έτυχε να βρεθούν μία μέρα πριν από την συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη, στην εμφάνιση του συγκροτήματος στο Eightball Club και σχολίασαν αυτό που είδαν ακόμη και κατά την διάρκεια του δικού τους live.

Ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου, εμπλέκονται μοναδικά από μία μπάντα που δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κορυφαία.

Θα την χάσετε;

Bίντεο από την εμφάνιση του συγκροτήματος:

http://www.youtube.com/watch?v=cY0zlDuULLw&feature=youtu.be

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

     
 Οι αρχές της Θεσσαλονίκης εξάρθρωσαν έναν "πυρήνα μουσικών τρομοκρατών" με την ονομασία  "KOZA MOSTRA" ο οποίος αποτελείτο από πέντε ανθρώπους και επιπλέον συνεργάτες, ανά περίσταση,  οι οποίοι "χρησιμοποιούσαν το κωδικό όνομα M.M.C. (Mafia music Collective)  για να καλλιεργήσουν σχέσεις με μυημένους στην οργάνωση ακροατές σε όλη την Ελλάδα, Ανατολή, Δύση, Βορρά, Νότο  ".

"Τα μέλη αυτού του τρομοκρατικού πυρήνα, που ορκίζονταν πίστη στο Balkan, rock, indie, punk, ska και ότι άλλο προκύψει και  εκμεταλλεύονταν το Διαδίκτυο για να καλλιεργήσουν στενές σχέσεις με το δίκτυο με τους γνωστούς στις αρχές για την τρομοκρατική τους δράση, Rage against the machine, τους γνωστούς στις διωκτικές αρχές για την δράση τους Ska-P, τους γνωστούς αναρχικούς Balkan beat box και άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους για μουσικά εγκλήματα ", ανέφερε το ανακοινωθέν της αστυνομίας.

Την περασμένη εβδομάδα το ελληνικό υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει την εξάρθρωση του πυρήνα και έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα του βασικού ηγετικού στελέχους, και σεσημασμένου  Κόζα Ηλία (κωδικό όνομα kozalia) καθώς και του  συνεργάτη Αλέξη Αρχοντή,  που "ετοιμάζονταν να πλήξουν τα live stages  σε όλη την Ελλάδα άμεσα!".
Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος.

http://www.youtube.com/watch?v=cY0zlDuULLw


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου