Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Φαντασμαγορικό σόου από την Ακαδημία Χορού Τέρψις! (Part 1 - 164 φωτο)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χρονιά λειτουργίας της Ακαδημίας Χορού Τέρψις, με την χορευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (έναντι Σταδίου).







Η εκδήλωση που ξεκίνησε στις 9μ.μ. περιείχε ένα φαντασμαγορικό χορευτικό σόου, με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών και με χορογραφίες που πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα που καθήλωσε το κατάμεστο από κόσμο γυμναστήριο για πάνω από δύο ώρες.

Τα τμήματα της Ακαδημίας που συμμετείχαν ήταν όλων των ηλικιών (προσχολικά, δημοτικά, εφηβικά, ενηλίκων) και μέσα από τις χορευτικές τους επιδείξεις έδειξαν τόσο την πρόοδό τους όσο και το ταλέντο τους, που μάγεψε γονείς και φίλους.

Η υπέροχη αυτή βραδιά γέμισε από παρουσιάσεις όλων των ειδών χορού όπως oriental, hip-hop, break dance, zumba και latin (rumba, cha-cha, rock en’roll, mambo κ.α.), που αναδείχθηκαν εξαίρετα μέσα από τα ειδικά φωτιστικά και ηχητικά εφέ.

Καταλυτική ήταν η προσφορά του Χρήστου Κατούνα, που με τα κείμενά του έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στην παρουσίαση της βραδιάς.

 Η εκδήλωση θα προβληθεί από το τοπικό κανάλι TV10, την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 10μ.μ.




Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της βραδιάς: Πατούκας, Unique, Τσιάρας, Coco-Mat, Μπάτζιος, Mamma baby, Πέρκας, Μπουλογιώργος 1 και Κάτι, Κάλφας, Jabik, Αφοί Μπακλαβά, Et Toi, Glaze, Caffe’ Molinari, Κύκνος ταπητοκαθαριστήρια, το Foto Center, και το Ράδιο Ζυγός που είναι χορηγός επικοινωνίας.


Η Ακαδημία θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ βαθέων τους γονείς και όσους παραβρέθηκαν για τη στήριξη, τη συμμετοχή τους στη βραδιά και που ένα χρόνο τώρα μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και να προσφέρουμε στους μαθητές μας χορευτικές γνώσεις.



















Δείτε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες ΕΔΩ (164) σε ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θα ακολουθήσουν  άλλες 150
























Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου