Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μαχλάς: Δείτε τι είπε η ΕΠΟ στα Τρίκαλα, από μόνη της μας έστειλε στα πολιτικά δικαστήρια...


«Δεν είμαστε τρελοί»
Τους λόγους που οδήγησαν την ΠΑΕ ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια εξήγησε ο Νίκος Μαχλάς, ξεκαθαρίζοντας ότι οι κινήσεις που έχει κάνει ο κρητικός σύλλογος είναι καθ’ όλα νόμιμες.






Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παράγοντας του ΟΦΗ στον Sentra 103,3:

«Δεν είμαστε τρελοί, ούτε τα συμφέροντα της ΕΠΟ θίξαμε, απλά προσπαθούμε να βρούμε το δίκιο μας με κάποιο τρόπο. Εμείς προσφύγαμε για τη σύσταση της παράνομης επιτροπής που εξέτασε τον φάκελο, όχι για την απόφαση της ΕΠΟ. Δεν πήγαμε σε κόντρα με την απόφαση της ΕΠΟ, ούτε πήγαμε παράτυπα να κάνουμε κάτι. Όταν υπάρχει μια σύσταση επιτροπής που δεν είναι καθ’ όλα νόμιμη, έχουμε δικαίωμα να κοιτάξουμε το συμφέρον μας. Δείτε τι είπε η ΕΠΟ στα Τρίκαλα, η ΕΠΟ από μόνη της μας έστειλε εκεί πέρα», ανέφερε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Ορισμένα πράγματα εντέχνως περνούν προς τα έξω. Αν θέλουν να μας ρίξουν, ας πάρουν μια τέτοια απόφαση, είμαστε καθ’ όλα νόμιμοι. Δεχόμαστε μηνύματα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα, από τους φιλάθλους όλων των ομάδων και όλοι μάς δίνουν συγχαρητήρια».

Για τους φακέλους των ομάδων: «Γιατί η ΕΠΟ δεν ανοίγει τους φακέλους στον ελληνικό λαό; Κι ας ανοίξει πρώτα του ΟΦΗ. Αν δεν είχαμε δίκιο, ποιος ο λόγος να φωνάζουμε; Αν δεν ήταν ο φάκελός μας εντάξει δεν θα φωνάζαμε. Βγάλτε λοιπόν τους φακέλους. Το 80% των φακέλων δεν είναι εντάξει. Για τους φακέλους δεν υπάρχει το αυτοδιοίκητο. Αυτό είναι μια καραμέλα που επικαλούνται. Το αυτοδιοίκητο πράγματι υπάρχει και πρέπει να υπάρχει στις αποφάσεις της ΕΠΟ, αλλά υπάρχουν και οι νόμοι που είναι για όλους τους Έλληνες, όχι μόνο στον αθλητισμό.

Υπάρχει έννομο συμφέρον, η ομάδα μου έχει χάσει πολλά χρήματα, όπως κι εγώ ο ίδιος. Γιατί να κλείσει η ΕΠΟ; Κι αυτό παράνομο είναι. Πώς μπορεί να παίρνει μια τέτοια απόφαση; Όλο το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΟΦΗ; Ή τα Τρίκαλα ή ο Ηρακλής; Επειδή τους χαλάσαμε τη μαγιά; Δεν γίνεται να έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Για τον φάκελο του ΟΦΗ: «Δεν παρακάμπτουμε νόμους, δεν έχουμε βρει παραθυράκι. Η ανάκληση του φακέλου που κάναμε έπρεπε να πάει στον δικαστή, αλλά δεν τη στείλανε. Πώς λοιπόν θα βρούμε το δίκιο μας; Εμείς έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία αυτή που χρειάζεται. Όλα αυτά τα χρόνια τι καλό έχετε δει από το ελληνικό ποδόσφαιρο; Είδατε τον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια πουθενά μπλεγμένο; Τον φάκελο θα τον δώσω αν μου πει ο κ. Πιλάβιος, αν τον δώσω εγώ υπάρχει νόμος και θα φάμε 150.000 πρόστιμο. Αυτό που έκανε η ΕΠΟ, να στείλει μια αισχρή επιστολή ότι μας καλεί η ΔΟΫ.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό και θα πέσουν μηνύσεις. Είναι ντροπή να διαδίδουν ότι έχουμε πλαστή ενημερότητα. Μπορούμε να τα βγάλουμε όλα και για ΙΚΑ, εφορία, τα πάντα. Έχουμε ρυθμίσει τα πάντα. Ποιες άλλες ομάδες το έχουν κάνει; Ψάξτε να τα βρείτε. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θέλουμε τη δικαίωση της ομάδας μας, ένα ολόκληρο νησί, μια ομάδα που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα εάν υπάρχει μια οικονομική διαφορά με 2-3 εκατ. Αν είναι αυτό το έγκλημα πρέπει να απολογηθεί όλη η Ελλάδα.

Όσο για το εάν ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στην… Κύπρο: «Θέλαμε να σατιρίσουμε την κατάσταση, τι πρέπει να κάνει δηλαδή ο Έλληνας; Να φύγει μετανάστης;»



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου