Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αρχισαν συλλήψεις για τα στημένα! Στη ΓΑΔΑ οι Κομπότης, Μπέος, Ψωμιάδης και Τσακογιάννης


Με ρυθμό καταιγιστικό τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα των «στημένων» αγώνων αφού οι αστυνομικές αρχές -κατόπιν εισαγγελικής εντολής- προχώρησαν σε προσαγωγές και κατόπιν σε συλλήψεις για τα «στημένα» παιχνίδια!





Εφοδο σε σπίτια ιδιωτών που φέρονται να έχουν ανάμειξη σε 40 «στημένους» αγώνες επιχειρεί η Αστυνομία, σε συνεργασία με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Οι συγκεκριμένοι αγώνες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που έχει παραδοθεί στις ελληνικές αρχές από την UEFA.

Σύμφωνα, με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι αστυνομικές Αρχές δρουν άμεσα και (ήθελαν) κάτω από άκρα μυστικότητα. Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι ξεκινούν από τους υπολογιστές των υπόπτων και επεκτείνονται και σε άλλα μέρη του σπιτιού, προκειμένου να συλλεχθούν τα περισσότερα δυνατά στοιχεία.


Σε ρυθμούς χιονοστιβάδας έρχονται τα νέα από το μέτωπο της επιχείρησης… σκούπα της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ σχετικά με τα στημένα παιχνίδια. Δύο από τα πρόσωπα που βρίσκονται στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέος και ο ομόλογός του της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης. Επίσης υπάρχουν και άλλοι παράγοντες ποδοσφαίρου και σύντομα θα γίνουν γνωστά και άλλα ονόματα.


Συνελλήφθη ο Μπέος, στη ΓΑΔΑ  Σ Ψωμιάδης, Κομπότης, Τσακογιάννης

O πρόεδρος του Ολ.Βόλου Αχιλλέα Μπέος και ο ομόλογός του της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης βρίσκονται στη ΓΑΔΑ για τα στημένα ματς.



Τα νεότερα αναφέρουν πως  για τον Μπέο η προσαγωγή μετατράπηκε ήδη σε σύλληψη, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος του Νίκος Κακκαβάς. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται να μετατραπούν σε «σύλληψη» και οι προσαγωγές των υπολοίπων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί και στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα... Πρόκειται για έναν παράγοντα της Football League κι έναν μάνατζερ ποδοσφαιριστών με τα αρχικά Α.Τ. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν προσαχθεί και δύο ποδοσφαιριστές που παλιότερα έπαιζαν σε ομάδα της Football league.

H επιχείρηση θα συνεχιστεί, καθώς η ροή πληροφοριών για την εν λόγω υπόθεση είναι συνεχής και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει ανάλογη κίνηση και με ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα».

Το ζητούμενο βεβαίως είναι επιτέλους να υπάρξουν αποτελέσματα και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται, κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου