Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Νέα εντυπωσιακή εκδήλωση απο τον ΣΟΑΤ


Την Πέμπτη 16/06/11 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων ο Σ.Ο.Α.Τ. με μια εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποίησε τις καθιερωμένες εξετάσεις εγχρώμων ζωνών.






Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση και είδε τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πλούσιο ταλέντο τους και την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο.



Ενθουσιασμένοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι με την εντυπωσιακή επίδειξη προχωρημένων αθλητών  και το χορευτικό Ταεκβοντό που παρουσιασαν αθλήτριες του Συλλόγου.

Ελαβαν μέρος 230 μικροί αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.Επίσης ακόμη 26 αθλητές έκαναν πρόβα τζενεράλε για την Μαύρη ζώνη όπως επίσης περίπου 40 προχωρημένοι αθλητές εκαναν μία εντυπωσιακή επίδειξη


Εξεταστές ήτανοι κ.Κατσάρας Γιάννης και ο Κουκουλέτσος Βάϊος.Και οι δύο εξεταστές έμειναν κατενθουασμένοι και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΣΟΑΤ που όπως είπαν είναι ένας Σύλλογος πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα.


Ο κος Παϊταρίδης σε μια σύντομη αναφορά του στους στόχους του Συλλόγου τόνισε πως ο κυριότερος είναι η εμφύσηση της δια βίου άσκησης στα μικρά παιδιά και να μάθουν τα μυστικά του Ταεκβοντό.


Κολακευτικά σχόλια για την οργάνωση αλλά και τις επιδόσεις των αθλητών ακουστήκαν τόσο από τους εξεταστές όσο και από τους γονείς οι οποίοι αποχώρησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών τους.

Ο υπεύθυνος του  Συλλόγου κος Νίκος Παϊταρίδης και οι προπονητές των αθλητών Βασίλης Βαργιάμης,Αποστόλης Παλάυρας, ,Εφη Δρούγκα δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι και υποσχέθηκαν περισσότερες όμορφες δραστηριότητες και επιτυχίες στο μέλλον.

Τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά του αθλήματος και  αποτελούν  γιορτή για τον αθλητισμό.

Την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη 26 αθλητές του ΣΟΑΤ θα εξεταστούν για να κατακτήσουν την Μαύρη Ζώνη.Το ΔΣ του Συλλόγου και οι Δασκαλοι εύχονται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και συγχαρητήρια στους μικρούς  που εξετάστηκαν την Πέμπτη και στα παιδιά της επίδειξης που απέσπασε το δυνατότερο χειροκρότημα.











Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου