Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ηλίας Μόσιαλος: Τα «χάπια» μας κ. Παπανδρέου


- Ποιος είναι όμως ο νέος, ο Τρικαλινός  Press Officer;
- Αληθεύουν τα όσα γράφονται γι αυτόν;







Από καθηγητής στο London School of Economics Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στη θέση του Γιώργου Πεταλωτή...

Ποιος είναι όμως ο νέος Press Officer; Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι πρόκειται για περίεργο «φρούτο», από αυτά που συνέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να φτιάξει την ομάδα της απόλυτης εμπιστοσύνης του μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Οι «καρεκλοκένταυροι» συνάδελφοι του μέσα στο κόμμα από την πρώτη στιγμή τον αντιμετώπισαν σαν «απειλή».

Άγνωστος στην Ελλάδα, αλλά γνωστός στο εξωτερικό έχει περάσει από τη θέση του συμβούλου στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Παγκόσμια Τράπεζα καθώς επίσης και στα Υπουργεία Υγείας ούτε μιας ούτε δύο, αλλά 14 χωρών !

Είναι ο άνθρωπος που πέρυσι, τέτοια εποχή επέμεινε να πλημμυρίσει την ελληνική αγορά με φτηνά φάρμακα από την Κίνα και την Ισπανία και να διαλύσει μ΄ αυτόν τον τρόπο τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες και να στείλει στον δρόμο 20 χιλιάδες εργαζόμενους.

roufianos



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Δεν τα λέτε όλα είναι επίσης αυτός που είχε πει οτι τα αντιγραφα φαρμακα ειναι ακριβοτερα των προτοτυπων αγνοώντας της λέξεις περιεκτικότητα σε δραστική ουσία και αριθμό χαπιών σας παρακαλώ ο άνθρωπος είναι επιστήμονας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή