Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η παρωδία της απογραφής του 2011-06-01


Είναι κρίμα για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν να έχουμε στατιστικά δεδομένα για τους μετανάστες και όλους τους ξένους. Οι μόνοι που απογράφτηκαν με την θέλησή τους , νομίζοντας οι καημένοι!! ότι έτσι κατοχυρώνουνε  δικαιώματα στην Ελλαδίτσα μας.





Οι ντόπιοι έπεσαν θύματα  των απογραφέων, των καιροσκόπων τμηματαρχών και των ας πούμε  ανθρώπων της στατιστικής υπηρεσίας που θυσίασαν  δήθεν στο βωμό της σκοπιμότητας και καλυπτόμενοι  πίσω από την ψεύτικη νομιμοφροσύνη έβγαλαν ή θα βγάλουν ένα ψεύτικο αποτέλεσμα.

Αναγκασαν με τις μεθόδους τους τα ηρωικά χωριά και τους κατοίκους τους , οι οποίοι  με κάθε  θυσία προσπαθούν να δώσουν ζωή στους αγαπημένους  ορεινούς τόπους καταγωγής, να μείνουν χωρίς ζωή και  κατοίκους , αν και οι πιο πολλοί  ήταν στα χωριά τους και απολαμβαναν τις ομορφιες των ορεινών χωριών τους, των  ορεινών  πατρίδων.

Με θρασος από την στατιστική υπηρεσία, δεν έστειλαν απογραφέα στο Αρματολικό, στο Γαρδίκι  και στα υπόλοιπα γειτονικά χωριά , θέλοντας έτσι να κάνουν το  δικηγόρο του διαβόλου και της δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα να αναγκασουν τους κατοικους να μην εγγραφούν καθόλου προς όφελος, τίνος  άραγε!;;;;; του ελληνικού κράτους που έμεινε χωρίς Έλληνες, του αστικού Μεγαλοδημάρχου  μην τυχών χάσει τις επιδοτήσεις του ή στο κάτω -κάτω να αποδείξουν ότι πέτυχε το αποτυχημένο πρόγραμμα του Καλλικράτη;;;;;.


Δεν γνωρίζουν άραγε ότι ο ατίθασος  και ανυποδούλωτος  Ελληνικός λαός από τα βάθη των αιώνων μας δίδαξε ότι δεν υποτάσσεται στους κατακτητές της ζωής και της συνείδησης για χάρη  κανενός. Προτίμησαν να μην υπακούσουν στους εκβιασμούς , ότι έτσι θα τιμωρηθούν με πρόστιμο αν δεν υπακούσουν και δεν απογραφούν και ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ  ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. Ο ΚΑΤΑΚΤΗΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣ. ΤΕΝΤΟΛΟΥΡΗΣ   
ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Δ ΑΡΜΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου