Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

To ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο Φαρκαδόνας.


Μέσα στο ψηφοδέλτιο συναντιόμαστε άνθρωποι που δεν σας είμαστε άγνωστοι, αφού μαζί έχουμε βρεθεί στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού, μπροστάρηδες σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια.





Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», εκφράζουν όσο γίνεται καλύτερα την κοινή δράση και συνεργασία ριζοσπαστικών λαϊκών δυνάμεων που έχουν δοκιμαστεί θετικά στις γραμμές του κινήματος, στις εκλογικές αναμετρήσεις. Η συνεργασία βασίζεται στην κοινή αντίληψη για το ρόλο και το χαρακτήρα της νέας διοικητική δομής του «Καλλικράτη»,στη γραμμή ανασύνταξης του κινήματος, στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων του ενιαίου μετώπου πάλης εργατοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων, μικρομεσαίων αγροτών, γυναικών, νεολαίων, συνταξιούχων, αγωνιστών του αντιϊμπεριαλιστικού – φιλειρηνικού μετώπου, ανθρώπων οργανώσεων του πολιτισμού, του αθλητισμού, της πάλης κατά των ναρκωτικών, της  πάλης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες, τις περιβαλλοντικές τοπικές συσπειρώσεις.
Εκφράζουν τις δυνάμεις που τα συμφέροντά τους, ο αγώνας τους και οι αγωνίες τους, είναι σε διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση επιλογής από μεγάλο κεφάλαιο και τα κόμματα που το υπηρετούν, που καλλιεργούν αυταπάτες και ψεύτικους διαχωρισμούς, που εμποδίζουν όποια αγωνιστική ανάταση εμφανίζεται και σηκώνει περήφανα το κεφάλι, αντιστέκεται, διεκδικεί, παλεύει.
Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας, ενιαία στο σύνολο τους, αποκαλύπτοντας ότι τα γεννά η ίδια η μήτρα, η ίδια πολιτική. Θεωρούμε ότι Δημοτική Αρχή στο πλευρό του λαού σημαίνει ρήξη, ανυπακοή, απειθαρχία.

Αυτή τη γραμμή σταθερά και με συνεπεία υποστηρίζουμε ως τη μόνη γραμμή που μπορεί να φέρει κατακτήσεις, να λύσει προβλήματα σε όφελος της  λαϊκής εργατικής οικογένειας.
    Παίρνοντας υπόψη το ρόλο της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης στην προώθηση της γενικότερης πολιτικής, παίρνοντας υπόψη τους μεγάλους πειρασμούς που αφορούν την τοπική διαχείριση χρημάτων και αρμοδιοτήτων, τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται και θα ασκηθούν ακόμα πιο πολύ, απέναντι στους τοπικού εκλεγμένους από το κράτος, την κυβέρνηση, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου αλλά και τους επιχειρηματίες δηλώνουμε ότι: Οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο της Φαρκαδόνας θα σταθούν ψηλά και θα αντισταθούν απέναντι και εναντίον στον πολύπλοκο μηχανισμό πίεσης, εξαγοράς και ενσωμάτωσης που θα αναπαραχθεί τοπικά. Θα είναι το μάτι και το αφτί του λαού, που θα αποκαλύπτει, θα δυσκολεύει, θα ενημερώνει και θα στηρίζει τα λαϊκά συμφέροντα.

    Απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης σε όλους τους αγωνιστές και από άλλους πολιτικούς χώρους, που έχουν αγανακτήσει με τα βάρβαρα μέτρα, που είναι κατά του «Καλλικράτη» και του καλούμε να συμπαραταχθούν μαζί μας, να δώσουν τη μάχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
Υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας : Ευαγγελία Στεργίου
Υποψήφιοι :
1.    Βανακάρα Αφροδίτη (Μπέττυ) – Εκπαιδευτικός
2.    Γάτσιος Θανάσης - Αγρότης
3.    Γεωργίου Δημήτρης – Αγρότης
4.    Δεληγιώργης Αθανάσιος – Ιδιωτικός Υπάλληλος
5.    Διβανέ – Μπέη  Aθανασία - Αυτοαπασχολούμενη
6.    Δομάκης Χρήστος - Αγρότης
7.    Ζιώγκος Βαγγέλης – Ελεύθερος Επαγγελματίας
8.    Ζιώγκου Κατερίνα - Εργάτρια
9.    Κακάλιας Χρήστος - Αγρότης
10.    Καλαντζή Ευαγγελία – Φοιτήτρια
11.    Κολοβός Ξάνθος – Αγρότης
12.    Κοντούλης Απόστολος - Γεωπόνος
13.    Κωστακόπουλος Μιχάλης -
14.    Λακιάρας Χρήστος – Οικοδόμος
15.    Μακρυγιάννης Βασίλειος -συνταξιούχος
16.    Μαλτέζου Τριανταφυλλιά (Φούλα) – Δημοτικός Υπάλληλος
17.    Μιχαλάκης Γιώργος – Ελεύθερος Επαγγελματίας
18.    Μπαντής Θωμάς – Εργατοαγρότης
19.    Μπαρέκας Γιάννης -  Αγρότης

20.    Μπουλούμπασης Απόστολος - Αγρότης
21.    Νταφόπουλος Κωνσταντίνος -
22.    Ντίνος Φώτης – Αγρότης
23.    Νταλαρίζος Γιώργος -
24.    Παπαδόπουλος Βασίλης – Αξιωματικός ε.α.
25.    Παπαμιχαήλ Γιάννης - Εκπαιδευτικός
26.    Παπαποστόλου Μιχάλης - Αγρότης
27.    Πατλιτζανάς Τάσος - συνταξιούχος
28.    Σακκάς Γιάννης – Συνταξιούχος Οικοδόμος
29.    Σιμούλης Θανάσης- Γιατρός
30.    Σιμούλης Κρίτων – Ιδιωτικός Υπάλληλος
31.    Σμέρδη Ευαγγελία - Κτηνοτρόφος
32.    Σοφιάς Ηλίας - Κτηνοτρόφος
33.    Τζίρμπη – Κουτσογιάννη Λίτσα - Αγρότισσα
34.    Τσιανάκας Βαγγέλης - Οικοδόμος
35.    Τσιοτινού Αθανασία - Εκπαιδευτικός
36.    Χρήστου Βάιος - Αγρότης

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου