Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

"Ελεύθεροι Θεσσαλοί" σε νοσοκομείο, ΣΜΥ και Πύλη


Ο Βουλευτής και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Αστέριος Ροντούλης συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντι περιφερειάρχη Τρικάλων  Μακρυγιάννη Χρήστο και στελέχη του συνδυασμού (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΙ )





Την 1-Οκτωβ.  μετέβησαν στην Εισαγγελία Τρικάλων όπου κατέθεσαν μηνυτήριο Αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη μη ολοκλήρωση του έργου της Ε.Ο  Τρικάλων -Λαρίσης .



Την ίδια ημέρα επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Τρικάλων όπου η διοίκηση , οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του νοσοκομείου .

Επισκέφτηκε την καρδιολογική κλινική και την στεφανιαία μονάδα όπου ο διευθυντής κ. Πλατογιάννης και το προσωπικό επιτελούν έργο ζωής .

Ο κ. Ροντούλης  επαίνεσε την προσπάθεια που  γίνεται στα επείγοντα , την ώρα  δε της επίσκεψής του έγινε μάρτυρας αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού από το προσωπικό με απόλυτη επιτυχία !!



Την 12: 30 επισκέφτηκε την Σ.Μ.Υ όπου έγινε δεκτός από τον Διοικητή της Σχολής και το Επιτελείο του. Ενημερώθηκε για την εκπαίδευση της σχολής και διαπίστωσε το υψηλό φρόνημα των αυριανών ηγητόρων του Στρατού μας.

Αφού ευχαρίστησε τον ταξίαρχο Διοικητή της Σχολής και τους Αξιωματικούς δήλωσε:

Aπό σήμερα μπορώ να κοιμάμαι πιο ήσυχος.


Επόμενη επίσκεψη σε ένα γνώριμο χώρο για αυτόν, τον σύλλογο τριτέκνων του νομού Τρικάλων όπου σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου με επικεφαλής το Πρόεδρο κ. Λιούλιο Γιάννη τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα των τριτέκνων και ζήτησαν την βοήθειά του, υπήρχε δε δέσμευση του κ. Ροντούλη .

Το βράδυ της ίδιας ημέρας  στην Πύλη ο κ. Ροντούλης μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση πολιτών στον πεζόδρομο της οδού Ερμού και ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι . Χαρακτηριστικά ανέφερε αν και η Θεσσαλία είναι μια αγροτοκτηνοτροφική περιοχή   αν δεν εισάγουμε τρόφιμα θα πεινάσουμε . Ζήτησε από τους πολίτες της περιοχής να αντισταθούνε στις επερχόμενες εκλογές και να καταψηφίσουνε τους δικομματικούς υποψηφίους που έφτασαν τους αγρότες να εγκαταλείπουν το επάγγελμά τους.

Αναφέρθηκε για το πρόσφατο δυστύχημα στην Ε.Ο Τρικάλων Λαρίσης και την ίδια ώρα έγινε νέο θανατηφόρο δυστύχημα στον δρόμο καρμανιόλα !!


Μίλησε για τον δρόμο Τρικάλων Πύλης και την μοναδική γέφυρα που ενώνει τον ορεινό όγκο και συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή και σήμερα ακόμη  δεν χωράει την ταυτόχρονη διάβαση 2 αυτοκινήτων.

Ενημέρωσε τους πολίτες ότι κατέθεσε επερώτηση στην Βουλή για τον (φευγάτο Ροπωτό) όπως χαρακτηριστικά είπε  και μέχρι σήμερα δεν έλαβε καμιά απάντηση από τον αρμόδιο υπουργό .



  Την συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσίας  ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου δήμαρχος του νέου δήμου Πύλης κ. Κώστας Μαράβας ,οι αντιδήμαρχοι του δήμου Γόμφων και εκ νέου υποψήφιοι του δήμου  Πύλης κ.κ Μπακλαβάς Σπύρος και Βελώνης Αθανάσιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  της Ν.Δ Πύλης κ. Γώγος  Γεώργιος υποψήφιοι περιφεριακοί και δημοτικοί σύμβουλοι .




Στο τέλος απάντησε σε ερωτήσεις των κατοίκων .
                     
ΑΠΟ: TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου