Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση Β.Μπαντή υποψηφίου με το ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» για τις Περιφερειακές εκλογές


Σε  συνθήκες βαθιάς και εντεινόμενης κρίσης του οικονομικού και πολιτικού  συστήματος, που οδηγούν σε σταδιακή εξαθλίωση το σύνολο των εργαζομένων, ισοπεδώνουν  κατακτήσεις δεκαετιών και υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον του λαού και της χώρας κανείς δεν μπορεί να μένει αδιάφορος.





Οφείλουμε ατομικά και συλλογικά να αντιδράσουμε με συστράτευση, παρά τις όποιες επιμέρους διαφωνίες και ενστάσεις, σε κοινό μέτωπο ενάντια στη βάρβαρη επίθεση που επιχειρούν τα μονοπώλια με όχημα τις κυβερνητικές επιλογές.


Βιώνουμε καθημερινά αυτή την επίθεση στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε. Παράδειγμα ο χώρος της Δημόσιας Υγείας τον οποίο υπηρετώ. Καθημερινή υποβάθμιση με στόχο το οριστικό ξεπούλημα και την πλήρη ιδιωτικοποίηση των Δημόσιων Νοσοκομείων.


Στις 7 του Νοέμβρη δίνεται η ευκαιρία να εκφραστεί μαζικά με την ψήφο μας, όχι μόνο η αντίθεση στις επιταγές της Τρόικας και του Μνημονίου, αλλά και η πεποίθηση ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα πλατύ μέτωπο στην ελληνική κοινωνία που θα οδηγήσει οριστικά στην αλλαγή συσχετισμού των δυνάμεων υπέρ αυτών που υφίστανται καθημερινά τα δεινά της ταξικής εκμετάλλευσης.

Δηλώνοντας  λοιπόν παρών σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχω ως συνεργαζόμενος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια της Θεσσαλίας, ελπίζοντας αυτό να αποτελέσει την αφετηρία ώστε ευρύτερες δυνάμεις που τάσσονται στο πλευρό της εργατικής τάξης να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.


Βαγγέλης Μπαντής
Γιατρός ΕΣΥ
Πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείου-Κέντρων Υγείας Τρικάλων 



Δημοσίευσέ το στο:

2 σχόλια: