Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Χρ. Μιχαλάκης στο Νεοχώρι: «Στήριξη της αγροτικής παραγωγής στη πράξη»


Περιοδεία του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ν. Τρικάλων στην Οιχαλία






Στη λαϊκή αγορά της Οιχαλίας περιόδευσε χθες το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων, του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παραγωγούς για τα προβλήματα που διαπιστώνονται τόσο στην παραγωγή, όσο και στην διακίνηση των αγροτικών προϊόντων και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τους μεσάζοντες. «Αυτό που εμείς ζητάμε και προτείνουμε είναι κάθετη οργάνωση και στήριξη της αγροτικής παραγωγής σε όλα της τα στάδια, από το χωράφι έως το ράφι» δήλωσε σχετικά ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος γνωρίζει καλά τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, μιας και επί σειρά ετών διετέλεσε αρμόδιος για αγροτικά ζητήματα αντινομάρχης.

Ο κ. Μιχαλάκης ζήτησε στήριξη του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» σημειώνοντας πως «έχουμε ως επικεφαλής έναν νέο και αυτοδημιούργητο άνθρωπο, τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος έχει πρόταση και όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Το ψηφοδέλτιο, δε, που έχουμε συγκροτήσει σε επίπεδο Νομού Τρικάλων αποτελείται από στελέχη πρώτης γραμμής, ανθρώπους καταξιωμένους, με εμπειρία στα κοινά και στην αυτοδιοίκηση. Δώστε μας δύναμη με την ψήφο σας να πετύχουμε όσα όλοι μας επιθυμούμε για τον τόπο μας».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου