Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Φαλώρειας από τον Χρήστο Λάππα


Τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις της δημοτικής αρχής για την επίλυσή τους, κατέγραψε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία», κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Φαλώρειας...






...συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών, που έχει ξεκινήσει με τους αυτοδιοικητικούς των περιοχών, οι οποίες συνενώνονται με τον Δήμο Τρικκαίων.

Ο Δήμαρχος Φαλώρειας, κ. Αντώνης Ντιντής, στάθηκε ιδιαίτερα στα ημιτελή έργα, όπως είναι η αναπαλαίωση του σχολείου «Συγγρός» στο Διαλεχτό, η κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, η ανακαίνιση των αποθηκών του αγροτικού συνεταιρισμού, οι οποίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το δημαρχείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εσωτερικής οδοποιίας σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου.

Επίσης, o Υπ. Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Λάππας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους πλατανόδασος, που βρίσκεται στη θέση «Μπάντζιος», και τόνισε ότι με τη βελτίωση των χώρων αναψυχής και άθλησης θα γίνει πόλος έλξης για τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες.

Επιπλέον, ο κ. Λάππας διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο, κ. Ντιντή, ότι θα δώσει έμφαση στον τομέα των υποδομών, όπως είναι οι δρόμοι και η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων υδάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα υπάρχοντα προβλήματα.

Τέλος, ο κ. Ντιντής ανέφερε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση και ότι οι κοινωνικές δομές λειτουργούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

«ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία»
Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Λάππας



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου