Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Επική επιστολή Ζαρίντα στον Παντελίδη για να κάνει παρέλαση!!!


Κόουτς του ΑΟΤ. Πρόσεχε καλά τούτες τις έξυπνες αράδες μου που περιέχουν τα εξής:





Α) Άρπαξε, «κλέψε» με οποιονδήποτε τρόπο το τρίποντο της Κυριακής (ΑΟΤ – Δόξα Δράμας). Εάν νικήσεις τότε θα πάρεις άλλες καλύτερες και καθαρότερες ανάσες. Για τον αγώνα τούτο ξέχασε το ποιοτικό ποδόσφαιρο σαν επιθυμείς να κάνεις παρέλαση στα Τρίκαλα. Ειλικρινά σου μιλάω και ομολογώ ότι σε συμβουλεύω για το καλό σου. Πράξε όσα σου παρουσιάζω παρακάτω και θα δικαιωθείς.

Σάββα, βάλε στον σάκο σου τους τρεις βαθμούς κόντρα στην δύσκολη όντως Δόξα Δράμα. Και θεωρώ ότι θα κάνεις βήματα για την ανάκαμψη σου. Έτσι τότε θα σε δούμε στην Τρικαλινή παρέλαση και όχι σε αυτή των Αθηνών!!!

Β) Κόουτς του ΑΟΤ άμα φτάσεις και ξεπεράσεις και την παρέλαση (28η Οκτωβρίου του 2010) τότε θεραπεύεσαι και τραβάς …ΒΟΛΙΔΑ για τον Γενάρη του 2011. Και φυσικά τούτο σημαίνει ΥΠΑΡΚΤΗ παρουσίαση στον πάγκο του ΑΟΤ!!! Δυστυχώς σήμερα έχεις ταλαντευόμενη μορφή παρουσίασης στα ποδοσφαιρικά στέκια της Τρικαλινής γής.

Γ) Σάββα όταν με το καλό φτάσεις να κάνεις Χριστούγεννα στα ΤΡΙΚΑΛΑ και ή ομάδα είναι 5η και 6η τότε η μυρωδιά της ανόδους θα οδηγήσει τους φιλότιμους Τρικαλινούς σε …εγρήγορση και θα έχουν σε πρώτη προτεραιότητα τη ΖΗΤΗΣΗ της Α΄ Εθνικής.

Δ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τι είδους πάστα ανθρώπου και προπονητού είσαι βρε…φιλαράκο που δεν μπορείς να καθαρίσεις…αυτό το όντως δύσκολο παιχνίδι;;;

Άκου φίλε εμένα, δεν με ξέρεις καλά. Είμαι ικανός να …μπουκάρω την ΚΥΡΙΑΚΗ στον ΠΑΓΚΟ και να ξευτελίσω τον αντίπαλο προπονητή. Επίσης να ξεσηκώσω την Τρικαλινή Λαοθάλασσα. Και να βροντοφωνάζει το ZARINTAS OLE – ΤΡΙΚΑΛΑΡΑ ΟΛΕ – ΑΟΤΑΡΑ ΟΛΕ – Α’ Εθνική μας ΟΛΕ!!!

Ξύπνα επιτέλους υπνωτισμένε και ξεκόλλα από το καβούκι σου. Σε …παρακαλώ. Δώσε φτερά στα πόδια των παικταράδων μας. Δώστους το καθαρό μυαλό τους. Δείξτους την πόρτα της νίκης, πούναι το «λαχταριστό» πλεκτό . Πάρτους το βάρος από τα ζωντανά τους ποδάρια. Πες τους ότι …είναι ψυχάρες, πες τους ότι …είναι αδικημένοι που παίζουνε στην Β’ Εθνική. Πες τους ότι του χρόνου τέτοια ΚΥΡΙΑΚΗ (3η Οκτωβρίου του 2011) θα’ ναι το θεσσαλικό ντέρμπι της Α’ Εθνικής (ΑΟΤ – Ολυμπιακός Βόλου).

Πες τους, πες τους και ξαναπέστους τους …γαμώτο μου!!! Ηττοπαθή Σάββα με έκανες και δάκρυσα. Ας είναι και έτσι. Με ανάγκασες να ακούσω το άσμα και οι άντρες κλαίνε!!!

Μα την Κυριακή θα’ναι τα δάκρυα της νίκης, της χαρά και της ευτυχισμένης ώρας!!! Την Κυριακή προβλέπω να γίνει σεισμική δόνηση μέσα στο γήπεδο. Και είμαι σίγουρος όσο ποτέ …άλλοτε!

Επίσης ξέρω καλά ότι η «αρμάδα» του ΑΟΤ θα μπουκάρει και ια τσακίσει τα δοκάρια και θα ξεσκίσει τα δίχτυα και φυσικά θα ταπεινώσει και την άλλοτε…μεγάλη Δόξα Δράμας.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ, οι παικταράδες μας, τα παλικάρια μας, την Κυριακή στις 3 του Οκτώβρη του 2010 μέσα στο γήπεδο μας δεν θα …υπακούν, δεν θα σέβονται, δεν θα ακολουθούν, δεν θα δέχονται τις οποιεσδήποτε αγωνιστικές εντολές!!!

Τούτοι οι χειροκροτημένοι και Τρικαλινοί ήρωες έχουν μέσα το δικό τους πρόγραμμα, Έχουν το πάθος, τις ψυχικές τους δυνάμεις και όρεξη. Μα περισσότερο έχουνε μέσα τους την δίψα, να ρουφήξουν τα υγρά των αντιπάλων τους!!!

Τούτοι είναι αποφασισμένοι, είναι ορκισμένοι, είναι αγριεμένα Αγρίμια και Λιοντάρια.

Έχουν μάτια …όχι θολά!!! Τα μάτια τους είναι λαμπερά και αγριεμένα όπως και στα λυσσασμένα μαντρόσκυλα!!! Οι σερνικοί παίκτες του ΑΟΤ μετρούν τις ώρες που θα σπάσουν τα δοκάρια και θα σκίσουνε τα δίχτυα!!! Οι λεβέντες του ΑΟΤ το ξέρουν, το’ χουν καταλάβει, έχουν πίστη ότι την Κυριακή θα τους χειροκροτήσουν 10.000 λαός.

Έτσι εγώ με την σειρά μου λέγω: Αρσενικοί του ΑΟΤ οι ευχές μας θα σας οδηγήσουν στη μεγαλειώδη και ιστορική νίκη σας – μας.

Άντρες του ΑΟΤ σας υπενθυμίζω ότι η Νίκη αρραβωνιάζεται πάντα με σερνικούς παίκτας!!!


Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Ζαρίντας

Πτυχιούχος Προπονητής Α’ Εθνικής

Δρ. Προπονησιολόγος (πανεπιστημιακός δάσκαλος προπονητικής επιστήμης και έρευνας).

sportrikala.gr

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου