Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βορειοηπειρώτες πολιτογραφήθηκαν στα Τρίκαλα ως Έλληνες πολίτες


Τρία άτομα από την Βόρειο Ήπειρο ορκίστηκαν και πολιτογραφήθηκαν ως Έλληνες πολίτες, την Πέμπτη 07-10-2010. Η διαδικασία της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.




Είναι μια διαδικασία που έχει ακολουθηθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν και σύμφωνα με το Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη, αυτό τους βοηθά να εντάσσονται ομαλά στην κοινωνία και αφού προσφέρουν και συμμετέχουν στην ελληνική οικονομία και αφού οι ίδιοι αισθάνονται Έλληνες, θα πρέπει και επίσημα να έχουν την ελληνική ιθαγένεια με την εγγραφή τους στα δημοτολόγια



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ποιος γαμω το κρατος σας να ενταχθει??? οι ελληνες απο την Βορειο Ηπειρο?? αλλά εδω μας φτάσανε..., να θεωρουνται ξένοι αυτοι που κρατανε ψηλά την σημαια μας στη μαρτυρικη Β.Η. και την ιδια ωρα να θελουν με το ζορι να κανουν ελληνες τους πακιστανους και ολη τη σαρα + τη μαρα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή