Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κολύμβηση: Ο ΑΣΕΤ σε ρυθμούς χαλάρωσης

Οπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια διοργάνωσε με επιτυχία το αποκριάτικο πάρτυ μασκέ σε έναν καταπληκτικό και ζεστό χώρο στο ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΛΑΣ΄΄ στην Κρηνίτσα, τον αποκριάτικο ετήσιο χορό του.




Επειδή στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μόνο οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, τα μετάλλια, οι καλοί χρόνοι, το άγχος των καλών εμφανίσεων υπάρχουν και κάποιες στιγμές χαλαρότητας και ξεκούρασης που συμβάλουν να έρθουν κοντά οι αθλητές και οι γονείς του συλλόγου μας και να δουν με ένα άλλο οπτικό πρίσμα τον αθλητισμό και το άθλημα του υγρού στίβου, έτσι ο σύλλογός μας όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια διοργάνωσε με επιτυχία το αποκριάτικο πάρτυ μασκέ σε έναν καταπληκτικό και ζεστό χώρο στο ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΛΑΣ΄΄ στην Κρηνίτσα, τον αποκριάτικο ετήσιο χορό του.


Πλήθος φίλων – μελών του συλλόγου μας και όχι μόνο αφού το αποκριάτικο πάρτυ μας έχει γίνει τα τελευταία χρόνια θεσμός και μας τιμάνε και μέλη άλλων συλλόγων με την παρουσία τους αφού προσφέρουμε άφθονο θέαμα και διασκέδαση. Πάνω από 500 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα του ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΛΑΣ΄΄.


Φέτος ο σύλλογός μας ως συνήθως πάλι πρωτοτύπησε αφού έφερε στο πάρτυ τον πασίγνωστο μάγο του ALTER ΄΄JOHNNY΄΄ και την κλόουν ΜΕΛΕΝΙΑ.

Τα παιδιά και οι γονείς είδαν φέτος κάτι διαφορετικό αφού ο μάγος ΄΄JOHNNY΄΄ κάνοντας ένα πρόγραμμα πάνω από δύο ώρες άφησε μικρούς και μεγάλους φίλους μας, κάνοντας τα μαγικά του, έκπληκτους. Σκυτάλη πήρε η κλόουν ΄΄ΜΕΛΕΝΙΑ΄΄ όπου δεν άφησε κανέναν μικρό φίλο μας και όχι μόνο να μην χορέψει σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Στην συνέχεια υπήρχε πλούσια λαχειοφόρος όπου υπήρξαν πάρα πολλοί τυχεροί. Η τυχερή που κέρδισε το μεγάλο δώρο του συλλόγου μας, που ήταν ένα ΄΄PLAY STASION΄΄, ήταν η Ελευθερία Φαρμάκη αθλήτρια της αγωνιστικής μας ομάδας.


Το αποκριάτικο πάρτυ μασκέ του συλλόγου μας τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου μας κ. Βασίλης Νάκης.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η τόση μεγάλη επιτυχία του πάρτυ μας και αυτοί είναι: οι ασφάλειες ΄΄ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΚΚΟΒΑΣ΄΄, ΄΄Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΥΠΟΛΗ΄΄ Πάνος Ιωσιφίδης, η μπισκοτοβιομηχανία ΄΄ΒΙΟΛΑΝΤΑ΄΄, το εργοστάσιο γάλακτος Τρικάλων και ο κ. Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρός μας κ. Παναγιώτης Γελαδάρης, η ΄΄ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΚΩΝΑΣ – ΜΕΛΙΣΣΗΣ΄΄, η DISING διαφημιστική και ο κ. Σκρέτας Κων/νος και όλες οι άλλες Τρικαλινές επιχειρήσεις που σύμβαλαν με μικρά και μεγάλα δώρα για να πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος μας.

Μετά την ευχάριστη αυτή ανάπαυλα σειρά έχει η αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου μας όπου συμμετείχε με την αγωνιστική του ομάδα και τον αθλητή μας τον 13χρονο Βασίλη Τσιάκα στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 19 – 21 Φεβρουαρίου 2010. Ο αθλητή μας κατέλαβε την 11η θέση στα 100m ύπτιο με χρόνο 1΄ 15΄΄ και την 10η στα 200 m ύπτιο με χρόνο 2΄ 43΄΄ 93. Οι χρόνοι του αθλητή μας είναι οι πραγματικοί βάση των αποτελεσμάτων της Κ.Ο.Ε. και όχι οι πλασματικοί ή αυτοί που θέλουν να είναι κάποιοι παράγοντες και γονείς για να χαϊδευτούν τα αυτιά αθλητών και γονιών. Επίσης στο ίδιο πρωτάθλημα πήρε μέρος και η Τρικαλινή πρωταθλήτρια του Ο.ΕΑ. Κ.Ν.Α.Β. Χριστίνα Νίστα.

Η Χριστίνα Νίστα κατέλαβε την 2η θέση στα 200 m ύπτιο, την 4η θέση στα 100m ύπτιο και την 5η θέση στα 200m πρόσθιο.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο δηλαδή στις 26 – 28 Φεβρουαρίου η Χριστίνα Νίστα πήρε μέρος στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών που έγινε στην Ν. Ιωνία του Βόλου.

Αν και ηλικιακά μικρότερη από τις άλλες αντιπάλους της κατέβαλε την 14η θέση στα 100m και 200m ύπτιο.

Επίσης πρέπει να συγχαρούμε και την επίσης Τρικαλινή πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού Αγγελική Εξαρχου που στο εν λόγω πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβε τρεις πρώτες θέσεις στα 50, 100, 200 πρόσθιο.

Τελειώνοντας οι επόμενοι αγώνες που θα λάβει μέρος ο σύλλογός μας θα είναι οι χειμερινοί αγώνες προαγωνιστικών δηλαδή για παιδιά 10, 11, 12 ετών που θα γίνουν στη Λάρισα στις 13, 14 Μαρτίου 2010.

Με τιμή το Δ.Σ.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου