Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Νέα μετάλια για τον ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ στην ποδηλασία

Διεξείχθη στο Βόλο το τοπικό πρωτάθλημα δρόμου με τα αγωνίσματα αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης, και ο Π.Α.Σ, Ασκληπιός συμμετείχε σε αυτό παίρνοντας 5 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα καθώς και 3 τέταρτες και 2 έκτες θέσεις.





Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης που έγινε το Σάββατο 27.02.2010 ο μικρός Νίκος Μητσούλας κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία μίνι μετά από έναν αγώνα με πολύ δυνατό αέρα…


Στην κατηγορία των παμπαίδων το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ζήσης Σούλιος πραγματοποιώντας έναν πολύ δυνατό χρόνο ενώ στις πανκορασίδες και κορασίδες οπού είχαν κοινή κατάταξη, πρώτη βγήκε η Βασιλίνα Σταυροπούλου (κορασίδα) και το χάλκινο μετάλλιο το πήρε η Χάιντη Μητσούλα (πανκορασίδα). Στους παίδες ο Παναγιώτης Χαραλάμπους κατέκτησε τη 2η θέση, ο Γρηγόρης Παπούλιας την 6η θέση και ωραίες εμφανίσεις παρουσίασαν και οι Γιώργος Χαχάμης, Άγγελος Αντύρας, Θάνος Λάιος και Γιώργος Λιαγκούμης.

Στην κατηγορία ανδρών ο Γρατσάνης Δημήτρης βγήκε 6ος και ο Στέφανος Πολύμερος 3ος έφηβος.


Στο αγώνισμα αντοχής που διεξήχθη την Κυριακή στις 28.02.2010, στα μίνι ο Νίκος Μητσούλας κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το χρυσό μετάλλιο. Στους παμπαίδες ο Ζήσης Σούλιος νίκησε στο spread και κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα ενώ στις πανκορασίδες-κορασίδες(κοινή κατάταξη) 1η βγήκε η Βασιλίνα Σταυροπούλου ενώ η Χάιντη Μητσούλα μετά από κάτι προβλήματα υγείας εγκατέλειψε.

Στους παίδες τέταρτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Χαραλάμπους ενώ ωραίες εμφανίσεις είδαμε και από τους Γιώργο Χαχάμη(7ος), Γρηγόρη Παπούλια(8ος) και Γιώργο Λιαγκούμη.

Στις γυναίκες η Λεμονή Θάλεια κατέκτησε την 4η θέση.


Και τέλος στους άνδρες 4ος ο Γρατσάνης Δημήτρης και 3ος έφηβος ο Στέφανος Πολύμερος. Το σαββατοκύριακο που μας έρχεται 06-07/03/2010 θα γίνει το τοπικό πρωτάθλημα πίστας στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας οπού θα πάνε οι αθλητές μας .Ας τους ευχηθούμε, λοιπόν, καλή επιτυχία! Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Γρατσάνη Δημήτρη ,τους χορηγούς μας και φυσικά τους αθλητές μας για τα αποτελέσματα αυτά!







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου