Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

«Στην υγειά μας» … με τα χορευτικά του Ασκληπιού.

Τα χορευτικά του λαογραφικού ομίλου «Ασκληπιός», την περασμένη Τρίτη ταξίδεψαν στην Αθήνα, να πάρουν μέρος στην μαγνητοσκόπηση της εκπομπής «Στην υγειά μας» που παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός κ. Σπ. Παπαδόπουλος και προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στην ΝΕΤ.





Η εκπομπή στην οποία συμμετέχει ο Ασκληπιός θα προβληθεί στις 24 και 25 Μαρτίου και είναι αφιερωμένη στην εθνική επέτειο της; 25ης Μαρτίου και στην ελληνική παράδοση.


Τα χορευτικά του «Ασκληπιού» με πενήντα δύο χορευτές και χορεύτριες θα παρουσιάσουν χορούς από ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ και ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ.






Στην εν λόγω εκπομπή συμμετέχουν κορυφαίοι τραγουδιστές όπως ο Σάββας Σιάτρας, Σοφία Κολλητήρη, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Μιχάλης Βιολάρης, Ζαχαριάς Καρούνης κλπ., καθώς επίσης άλλα δύο χορευτικά οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ Κρήτης και το ποντιακό χορευτικό ΣΕΡΑ.

Στο πάνελ των προσκεκλημένων είναι και ο πρόεδρος του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ κ. Γιάννης Σούλιος ο οποίος μίλησε για τις δραστηριότητες του ομίλου.


Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου Ημέρα της Γυναίκας η καλλιτεχνική επιτροπή των γυναικών του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ διοργανώνει χορό στο Κέντρο «Σκάλα» με την Ορχήστρα του Ανδρέα Τσέγα.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου