Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Τηλε-βωμολοχίες


Βωμολόχοι, δεν είναι μόνο οι πολιτικοί μας. Για την ακρίβεια, οι πολιτικοί μας δεν πιάνουν μία μπροστά στους αθυρόστομους τηλεαστέρες, που φροντίζουν καθημερινά να «ψηλώνουν» όσο μπορούν τον τραπεζικό λογαριασμό του ΕΣΡ.





Ξεκινάμε με μπινελίκι από πολιτικό πρόσωπο, το οποίο διέφυγε της προσοχής του dr.Seeng από το top-8 του. Συγκεκριμένα από τον αγανακτισμένο Σπύρο Χαλβατζή του ΚΚΕ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.





Iδού και ο περίφημος γιατρός Φικιώρης και ο ανορθόδοξος τρόπος που… μοιράζει τις επιστημονικές του γνώσεις. Το ρεσιτάλ που έδωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μάς έμεινε αξέχαστο



Ο...αδέκαστος Στέφανος Χίος, προσπαθεί να επαναφέρει στην τάξη το συνομιλητή του (που τυχαίνει να είναι βουλευτής) ο οποίος δεν «κατάλαβε» πως είναι στον «αέρα».




Εδώ συναντάμε μια κοπέλα, που άφησε εποχή στα realities, όχι τόσο για το ταλέντο της στο τραγούδι, όσο για τον… ιδιαίτερο τρόπο ομιλίας της. Πάρτε ένα ποτ-πουρί από Δόμνα






Ακόμα ένα βίντεο από reality show και συγκεκριμένα από τρεις παίχτριες, τις Ελεάνα, Άσπα και Φωτεινή, που επιδίδονται στο… «σπορ» με μεγάλη επιτυχία.



Συνεχίζεται...
Τα βρήκα ΕΔΩ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου