Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Φιλική νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα χθες επί του Πυργετού Λάρισας

Τον Πυργετό Λάρισας φιλοξένησε σε φιλικό παιχνίδι ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι "κυανέρυθροι" επιβλήθηκαν με 2-0 με γκολ των Κεραμά και Γεωργίου με τον Ζόραν Μπάμποβιτς να έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα...





Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση 1 ώρας καθώς οι φιλοξενούμενοι λόγω των Τεμπών ήρθαν στα Τρίκαλα με τρένο ενώ οι δύο διαιτητές! που εμφανίστηκαν στο γήπεδο καθυστέρησαν και αυτοί με 30 λεπτά με συνέπεια ο γυμναστής του ΑΟΤ, Αντώνης Ανδρουλάκης να σφυρίξει το πρώτο ημίχρονο. Α και να ήταν μόνο αυτό.

Παρότι φιλικό είχαμε και εμφύλιο, καθώς φίλαθλος αντέδρασε ειρωνικά στην αλλαγή του Φουρτούνη, λέγοντας τα δικά του πίσω απο τον Ζόραν Μπάμποβιτς με συνέπεια ο γενικός αρχηγός, Αχιλλέας Παπαναστασίου να βγει απο τον αγωνιστικό χώρο και να ρίξει τον φίλαθλο κάτω. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.

Κατά τα άλλα παίχτηκε και ποδόσφαιρο με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την κατάσταση των παικτών του ενώ είχαμε και την επανεμφάνιση του Αποστόλη Τεντολούρη ο οποίος γύρισε στην ομάδα, κατόπιν υποδείξεως του Μπάμποβιτς.


Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Μίνγκα στο 10΄αλλά η μπάλα έπειτα απο εκτέλεση φάουλ πέρασε άουτ ενώ στο 25΄ο Τόλιος μπλόκαρε εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη.

Στο 24΄ τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι όταν ο Κεραμάς πέρασε ωραία στον Ένοκ αλλά ο Κοσταρικανός δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 34΄ ο Ένοκ πέρασε στον Φουρτούνη ο οποίος έκανε το πλασέ με τον Μπρέλλα να μπλοκάρει. Στο 40' ο Τόλιος πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα, όταν ο Πολύζος σέντραρε, ο Σαββίδης έκανε το σουτ στην κίνηση και ο έμπειρος πορτιέρο είπε "όχι", βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε για τον ΑΟΤ στο 46΄. Ο Χρυσάφης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπρέλλα και στην επαναφορά ο Κεραμάς με σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 81΄ μάλιστα ο Χρυσάφης εκτέλεσε κόρνερ και έπειτα απο φάση διαρκείας στα καρέ του Μπρέλλα, ο πολύ καλός Γεωργίου με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα: Τόλιος, Γιώτας (46΄Αγγελόπουλος), Γεωργίου, Καρράς (17΄Φουρτούνης (63΄Τεντολούρης), Μαυρομάτης (46΄ Προβατίδης), Σαββίδης, Τελκίνσκι, Μίνγκας (46΄Χρυσάφης), Κεραμάς, Κοιλιάρας (46΄ Αντωνιάδης), Ένοκ (46΄Διαμάντης).

Πυργετός: Μπρέλλας, Γκουγκούδης (46΄Μπαντάς), Μπουτογιάννης (61΄Μυστακίδης), Πότσης (46΄Τάτσης), Στούμπος, Πολύζος (77΄ Κατσαρός), Κρούτι (72΄ Τριτάρης), Σιδηρόπουλος, Τσιρογιάννης, Σαββίδης (83΄ Ροντόπουλος), Καραπέτσας (46΄ Ζαφειρίου).





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου