Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Εντυπωσιακή παρουσία της Νομαρχίας Τρικάλων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WORLD TRAVEL MARKET 2009»


Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων, με την Νομαρχιακή Αυτ/ση Καρδίτσας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WORLD TRAVEL MARKET 2009», που πραγματοποιήθηκε στo Λονδίνο από 9 – 12 Νοεμβρίου 2009.





Στην έναρξη της έκθεσης, την Δευτέρα 9/11, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια Περιπτέρου του ΕΟΤ από την Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αγγελική Γκερέκου, η οποία επισκέφτηκε και το Περίπτερο της Ν.Α. Τρικάλων.

Στις 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Greek Tourism and Property με τίτλο: «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Ελληνικό Τουρισμό». Έγιναν συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες και παρουσίαση με θέμα: «Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και η πόλη των Αθηνών».






Με την σημαντική αυτή έκθεση «W.T.M. 2009» στη Ν.Α. Τρικάλων δόθηκε η ευκαιρία να προβάλλει και να ενημερώσει το κοινό για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού μας ως τουριστικό προορισμό (φυσικές ομορφιές, πολιτιστικά δρώμενα) καθώς και για τα τοπικά προϊόντα.



Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Αναστασίου, Αχιλλέας Αλεξίου και Αχιλλέας Οικονόμου και το στέλεχος της Ν.Α. κ. Νατάσα Καλύβα.

















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου