Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Θερμαικός - Τρίκαλα 0-1 . "Διπλό" στη Θέρμη και...επιτέλους πιάνουμε κορυφή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και VIDEO από τον αγώνα
Πρώτη εκτός έδρας για τον ΑΟΤ αλλά και η τρίτη συνεχόμενη μετά από ΠΑΟΝΕ και Πυρσό φέρνει την ομάδα με άλλη ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής με της Αναγέννηση Επανωμής την Τετάρτη.





Η ομάδα μας μπορεί να δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων αλλά θα πρέπει να υπολογίσει κανείς το γεγονός ότι ο ΑΟΤ παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες αλλα΄και τον κακό αγωνιστικό χώρο που εμπόδισε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο.


Τελικά ένα φοβερό γκολ του Ενόκ αλλά και οι επεμβάσεις του Θανάση Τόλιου, χάρισαν τους τρεις βαθμούς και πλέον η ομάδα μας υποδέχεται με ανεβασμένη την ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής με της Αναγέννηση Επανωμής στο Στάδιο της πόλης μας.

Το ματς

5΄Ο Σαββίδης απο μέση απόσταση έκανε το σουτ άλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε




7' Λάθος του Προβατίδη, ο Σαχινίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, μονος απέναντι απο τον Τόλιο αλλά ευτυχώς ο πορτιέρο του ΑΟΤ, βγήκε και απέκρουσε σωτήρια
21' Επικίνδυνη σέντρα του Προβατίδη, ο Αποστολίδης έδιωξε με τα ακροδάχτυλα, πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Τελκίνσκι











38' Πανέξυπνη κομπίνα του ΑΟΤ . Απο εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη, ο Τελκίνσκι σούταρε απο το ύψος του πέναλτι αλλά ο Αποστολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
43' Σουτ του Αποστολίδη απο το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ
47' ΄Συτρή εκτέλεση φάουλ του Ενόκ που έστρωσε στον Σαββίδη ο οποίος έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.
51' Απο σέντρα του Ατζουμανίδη, ο Πλατάκης σουταρε μπροστά απο το σημείο του πέναλτι αλλά ο Τόλιος μπλόκαρε σταθερά σόζωντας τον ΑΟΤ.
60' Εξαιρετική ασιστ του Ενόκ στον Λιοσάτο ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Αποστολίδης απομάκρυνε










73' Απο σέντρα του Καλόγηρου, ο Ταμέρους έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
77' Γκολ για την ομάδα μας. Απίστευτη εκτέλεση φαουλ του Ενόκ απο 30 μέτρα, η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό "Γ" του Αποστολίδη
89' Ατομική προσπάθεια του Φουρτούνη που πάρασε στον Ενόκ αλλά ο τελευταίος έκανε κακό πλασέ και έστειλε τη μπάλα άουτ









Οι συνθέσεις:

Θερμαϊκός: Αποστολίδης, Καραμανώλης, Κάλφας, Σαπανίδης, Παπαδόπουλος Θ., Δεργιαδές, Καζαντζίδης (64' Κουτσουρές), Παπαποστόλου, Ατζουμανίδης (56' Καρυωτάκης), Πλατάκης, Σαχινίδης (78' Μπάτσιος)










Τρίκαλα: Τόλιος, Καρράς, Προβατίδης, Γιώτας, Θεοδοσιάδης, Τροϊρης (53' Φορτούνης), Τελκίνσκι, Σαββίδης, Λιοσάτος (61' Καλόγηρος),Ένοκ, Ταμέρους (85' Τσιγιάννης)


































Φάσεις και γκολ από τον αγώνα




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου