Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δυναμική νίκης για τον Κ. Κουφογάζο


Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις σε χωριά του νέου Δήμου Πύλης- «Εμείς δεν τάζουμε. Πραγματοποιούμε» τόνισε από το Γαρδικάκι






Μήνυμα νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής στέλνουν οι συγκεντρώσεις του δημάρχου Πύλης και υποψηφίου για τον νέο διευρυμένο Δήμο Πύλης Κώστα Κουφογάζο. Το τελευταίο τριήμερο ο Κ. Κουφογάζος όργωσε κυριολεκτικά τον νέο Δήμο περιοδεύοντας από Πιαλεία, Πηγή, Γόμφους και Φιλύρας, μέχρι Ελάτη, Στουρναρέικα, Ροπωτό και Παλιοκαρυά.

Ο κόσμος που έδωσε το παρών στις ομιλίες του υποψηφίου δημάρχου ήταν τόσος πολύς που έκανε ακόμη και τον Κ. Κουφογάζο να συγκινηθεί και να δεσμευτεί πως «από την επομένη των εκλογών, μαζί θα δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο. Έναν Δήμο που θα εξασφαλίζει στους δημότες του, σε όλους εσάς, όσα πραγματικά σας αξίζουν».

«Με την εντυπωσιακή σας παρουσία» συνέχισε ο Κ. Κουφογάζος «υψώνετε ανάστημα, λέτε όχι σε πιέσεις και αποδεικνύετε πως εμείς οι δημότες του νέου Δήμου Πύλης βαδίζουμε στον δρόμο της ηθικής και της αξιοπρέπειας. Στο δρόμο της δουλειάς και της προκοπής και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων».

Το βράδυ του Σαββάτου ο Κ. Κουφογάζος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκίνημα δημιουργίας» βρέθηκε στην Ελάτη όπου ανέπτυξε τις θέσεις και προτάσεις του για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. «Θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως ένα ενιαίο σύνολο» είπε «να συνδέσουμε αρμονικά τον ορεινό όγκο με τα πεδινά διαμερίσματα. Να βελτιώσουμε περαιτέρω τις υποδομές στην Ελάτη, στο Περτούλι και στα άλλα χωριά τα οποία αποτελούν τους οδηγούς της τουριστικής ανάπτυξης στο Νομό. Με συγκεκριμένες δράσεις να καταφέρουμε να προσελκύσουμε επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου, έτσι ώστε οι επαγγελματίες της περιοχής να στηριχθούν πραγματικά».

Ο Κ. Κουφογάζος μίλησε ακόμη για την σύνδεση ορεινού όγκου και πεδινών «μέσα από ολοκληρωμένες δράσεις, που θα φέρουν τον Δήμο συντονιστή, θα ενημερώνει και θα δίνει κατευθύνσεις στους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων εξασφαλίζοντας την προώθησή τους στην αγορά, που θα δίνει κατευθύνσεις στους κτηνοτρόφους μας για εκσυγχρονισμό των μονάδων τους και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου