Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Χρήστος Μιχαλάκης: «Τα Τρίκαλα βγάζουν Περιφερειάρχη»…


Εντυπωσιακή η συγκέντρωση στην κεντρική ομιλία Κ. Αγοραστού στην πόλη των Τρικάλων-Δυναμική νίκης από τον Χρ. Μιχαλάκη στο Νομό






Η απόλυτη επιβεβαίωση για το ότι ο συνδυασμός «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Κώστα Αγοραστού, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη θα είναι πρώτη δύναμη σε επίπεδο Νομού και όχι μόνο, την ερχόμενη Κυριακή, ήταν η εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.


«Αποδείξαμε πως έχουμε και νου και γνώση» λέει ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης, «πως οι Τρικαλινοί ξέρουμε να κρίνουμε και να συγκρίνουμε. Να συγκρίνουμε ανθρώπους, προτάσεις και θέσεις.


Οι τρικαλινές και οι τρικαλινοί έστειλαν μήνυμα νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, μήνυμα προοπτικής για τη Θεσσαλία και το Νομό Τρικάλων. Ο Κώστας Αγοραστός ως νέος Περιφερειάρχης και όλοι εμείς, ως αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι είμαστε έτοιμοι να θέσουμε υψηλούς στόχους, να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε όσα ο τόπος μας αξίζει».

Ο κ. Χρ. Μιχαλάκης, στον απόηχο της μεγαλειώδους συγκεντρώσεως, περπάτησε χθες το πρωί με υποψήφιους περιφερειακούς του συμβούλους στην αγορά των Τρικάλων και για πολλοστή φορά συζήτησε με τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο για τα προβλήματα που τους απασχολούν. «Είμαστε δίπλα σας» τόνισε «είμαστε μαζί σας και μαζί θα αλλάξουμε την αδιέξοδη αυτή κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει». Παράλληλα επισκέφτηκε και το Δημαρχείο Τρικάλων όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Μιχ. Ταμήλο.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου