Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κώστας Κουφογάζος: «Μαζί συνεχίζουμε…»


-«Ο νέος Δήμος Πύλης έχει Δήμαρχο»
-Μεγάλες συγκεντρώσεις του υποψηφίου Δημάρχου σε Παλαιομονάστηρο και Γόμφους






«Έχουμε δήμαρχο» λένε οι κάτοικοι του νέου Δήμου Πύλης και δεν έχουν άδικο. Ο κ. Κώστας Κουφογάζος κάθε μέρα που περνάει έρχεται και αποδεικνύει και τη δικιά του προσωπική δυναμική, αλλά και του συνδυασμού του που αποτελείται από ανθρώπους άξιους και ικανούς, που οι τοπικές κοινωνίες τους αναγνωρίζουν για την έντονη δράση τους.



«Μαζί πετύχαμε πολλά τα προηγούμενα χρόνια, μαζί θα χαράξουμε τον δρόμο και για το αύριο» τονίζει στις ομιλίες του ο κ. Κ. Κουφογάζος ο οποίος μιλάει για τις τεράστιες δυνατότητες που έχει ο νέος, διευρυμένος Δήμος Πύλης και τη μοναδική ευκαιρία σύνδεσης του ορεινού όγκου με τον κάμπο.

«Εμείς σας μιλάμε με ειλικρίνεια» σημείωσε στις ομιλίες του σε Παλαιομονάστηρο και Γόμφους, όπου έγινε δεκτός με εντυπωσιακό τρόπο από τους κατοίκους της περιοχής.

«Δεν πετάμε στον αέρα ανέξοδες υποσχέσεις, δεν σας χαϊδεύουμε τα αυτιά» συνέχισε «αλλά είμαστε εδώ για να σας καταθέσουμε ρεαλιστικές προτάσεις ανάπτυξης του τόπου μας. Να καταθέσουμε ενώπιόν σας τις προτάσεις και τις ιδέες μας και να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε μαζί σας για το μοντέλο που θέλουμε να εφαρμόσουμε στον νέο μας Δήμο.

Εμείς ερχόμαστε να στηρίξουμε τον τουρισμό, να δώσουμε πνοή στα χωριά μας και κίνητρα στους νέους μας για να παραμείνουν σ’ αυτά. Να πιστοποιήσουμε τα αγροτικά και κτηνοτροφικά μας προϊόντα, να κάνουμε πράξη τη συνεργασία μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων.

Ερχόμαστε να ολοκληρώσουμε βασικά έργα υποδομής σε όλους τους Δήμους και να προωθήσουμε αιτήματα που χρόνια τώρα μένουν στο συρτάρι, λόγω αδιαφορίας της κεντρικής εξουσίας. Μαζί θα διεκδικήσουμε και μαζί θα πετύχουμε στη νέα εποχή. Να είστε σίγουροι. Όπως είμαστε σίγουροι κι εμείς πως θα έρθετε μαζί μας, γιατί είστε άνθρωποι με γνώσεις, μορφωμένοι, που δεν μπορεί κανείς να σας ξεγελάσει με όμορφα λόγια και χτυπήματα στην πλάτη. Θέλετε έργα, πράξεις και ξέρετε καλά πως εμείς αυτό κάνουμε. Ανασκουμπώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου