Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους..."Χοντραίνει" το παχνίδι...


Επίθεση του Νομάρχη Τρικάλων λία Βλαχογιάννη στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση






Σφοδρή επίθεση, εξαπέλυσε σήμερα ο Νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, λίγες ώρες πριν ο τελευταίος βρεθεί στα Τρίκαλα.

Αφορμή η ακύρωση την τελευταία στιγμή και λίγο πριν εγκατασταθεί εργολάβος για την κατασκευή νέου Διοικητηρίου για την Νομαρχία.



Ο κ. Βλαχογιάννης , ανέφερε πως το έργο το εμπόδισε το Υπουργείο Εσωτερικών και αναρωτήθηκε αν αυτό σχετίζεται με την …κομματική ταυτότητα του…

Οι δηλώσεις, έγιναν στο περιθώριο της συνάντησης του κ. Βλαχογιάννη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο, με τον κ. Ταμήλο να βλέπει να «ναυαγεί» το σχέδιο της μεταφοράς του Δημαρχείου του νέου Δήμου στην οδό Βασιλείου Τσιτσάνη όπου στεγάζεται σήμερα η Νομαρχία.

«Έχουμε πρόβλημα συστέγασης των Υπηρεσιών του νέου Δήμου και αν γινόταν το νέο Διοικητήριο, θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε σε ένα κτίριο όλες τις διάσπαρτες Υπηρεσίες του Δήμου προς όφελος της εξυπηρέτησης των δημοτών», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Ταμήλος.

Την συνάντηση, απασχόλησαν και εκκρεμότητες έργων που έχουν προκύψει μετά και τα προβλήματα σε κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά και το ζήτημα της αξιοποίησης του χώρου της πρώην ΚΟΜΔΕ, με την παραχώρηση του κτιρίου και της έκτασης στον Δήμο, θέμα που αισιοδοξεί ο Νομάρχης ότι θα υλοποιηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου με την λήξη της θητείας της Νομαρχιακής Αρχής.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου