Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Με τον Χρ. Μιχαλάκη για αντιπεριφερειάρχη


Οι τρικαλινοί στηρίζουν δυναμικά την υποψηφιότητά του και τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού








Μήνυμα νίκης στέλνουν τα Τρίκαλα για τον συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των πολιτών» του Κώστα Αγοραστού, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Νομό Τρικάλων ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης έχει «πέρασμα» στην κοινωνία και κερδίζει την στήριξη ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, από πολίτες όλων των κομμάτων.



«Εμείς αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας» τόνισε το βράδυ της Πέμπτης σε ομιλίες του σε Σπαθάδες, Θεόπετρα, Ρίζωμα, Πλάτανο και Αρδάνι. «Παλεύουμε εδώ και χρόνια για να φέρουμε τον Νομό Τρικάλων ψηλά, να τον κάνουμε πρωταγωνιστή των εξελίξεων στη Θεσσαλία και πανελλαδικά» συνέχισε «και το έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Από το 2003 δουλέψαμε συστηματικά στη Νομαρχία για να πετύχουμε μεγάλους και σημαντικούς στόχους. Εκσυγχρονίσαμε το οδικό δίκτυο του Νομού μας το οποίο παρέμενε επί χρόνια σε κακά χάλια, στηρίξαμε την αγροτική και κτηνοτροφική καλλιέργεια, δώσαμε κίνητρα στα νέα παιδιά να μείνουν στα χωριά τους, να δουλέψουν σ’ αυτά και να δημιουργήσουν οικογένειες. Είμασταν και παραμένουμε δίπλα σας, κοντά σας.

Το ίδιο θα κάνουμε και ως νέα Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Εσείς θα μας δώσετε δύναμη με την ψήφο σας, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό».

Χθες το πρωί ο κ. Μιχαλάκης περιόδευσε στην λαϊκή αγορά της Οιχαλίας συνοδεύοντας τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και ακολούθως επισκέφτηκαν και το Δημαρχείο της περιοχής.

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων

Χρήστος Μιχαλάκης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010


Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του Συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, κ. Χρήστος Μιχαλάκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα:



ΠΡΩΙ

9.30 ΠΥΛΗ-Λαϊκή αγορά

11.00 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-Λαϊκή αγορά



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου