Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο Κώστας Μαρκόπουλος από τα Τρίκαλα: "Είναι καιρός για επανεκκίνηση"


Στα Τρίκαλα, βρέθηκε σήμερα στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ και πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος.





Ο κ. Μαρκόπουλος, βρέθηκε στην Νομαρχία και συναντήθηκε με τον Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη, στην συνέχεια, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Ταμήλου, το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και εν συνεχεία, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.


Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι «Ήρθα να πω τον τελευταίο λόγο για τη σημασία των αυτοδιοίκητων εκλογών. Αυτών των εκλογών με το βαθύ και ισχυρό για το μέλλον πολιτικό περιεχόμενο, το οποίο είχε ζητήσει η Ν.Δ και ευτυχώς η κυβέρνηση το κατάλαβε εδώ και 10 μέρες. Ασφαλώς και χρειάζονται αξιόλογοι πολιτικοί άρχοντες αλλά χωρίς το χαλί μιας διαφορετικής πολιτικής θα αποτύχουν όλοι. Για αυτό ζητούμε καταψήφιση όσων στηρίζουν την πολιτική του μνημονίου. Και αυτό δεν το ζητάμε ως οργή και εκδίκησης ή θριαμβολογίας της επόμενης ημέρες. Αυτό δεν το έχει ανάγκη η Ν.Δ, όσο το έχει η Ελλάδα».

Ο Νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης επισήμανε από την πλευρά του, ότι, «η επίσκεψη του Κ. Μαρκόπουλου στην Θεσσαλία και στα Τρίκαλα θα προσδώσει δυναμική στα ψηφοδέλτια νίκης στα ψηφοδέλτια που στηρίζονται από την  παράταξη. Η ΝΔ στοχεύει σε νίκη των δυνάμεων που υποστηρίζει γιατί πιστεύει ότι μπορούν να αλλάξουν σελίδα στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Είναι καιρός για επανεκκίνηση.»



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου