Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Παραδοσιακή βραδιά με τον ΠΟΔΤ για τους Τρικαλινούς της Θεσσαλονίκης


Μια όμορφη βραδιά  έζησαν οι τρικαλινοί της Θεσσαλονίκης παρέα με τους χορευτές του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων , το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 στο κέντρο «Nouvelie», στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.





 Την αποστολή συνόδευσε o υπεύθυνος του Δημοτικού Χορευτικού κ.  Νίκος Σούλιος
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Τρικαλινών Θεσσαλονίκης ο οποίος, όπως κάθε χρονιά, προσκάλεσε το Δ.Χ.Σ. του Π.Ο.Δ.Τ. να εμφανιστεί, συσφίγγοντας έτσι και ανανεώνοντας τις σχέσεις με την ιδιαίτερη πατρίδα τους. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζησόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Λάππα καθώς επίσης και τους χορευτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου.



    Οι χορευτές, νέοι και νέες της πόλης μας, γνήσιοι συνεχιστές της  μακραίωνης παράδοσης του τόπου, παρουσίασαν ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα γεμάτο τρικαλινή παράδοση, ξεσηκώνοντας τους πάντες με τη λεβεντιά και το αμείωτο κέφι τους. Η φιλοξενία των συμπατριωτών μας ήταν θερμή,  αντηλλάγησαν αναμνηστικά  και η εκδήλωση κορυφώθηκε σε ένα αξέχαστο γλέντι με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων. 



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου