Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικα πορδόξυλα–μόνιμης αγανάκτησης και οργής...


Ε ρε έλληνες ξυπνάτε! Ξυπνάτε επιτέλους από το λήθαργο και από τη μια με πρωτοπόρα τη διανόηση...







Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας

(Την αφορμή για το σύντομο σημείωμα που παραθέτω την πήρα από ιστοσελίδα την οποία οφείλω να αναφέρω
http://www.trikalanews.gr/article/42239/.

Διαβάζω:
«Θύμα» αποδοκιμασιών έπεσε χθες ο υπουργός Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από πολίτες στην πλατεία του Κορυδαλλού.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ βρισκόταν σε εκδήλωση σε μεζεδοπωλείο με συνεργάτες του και βρέθηκε αντιμέτωπος με δεκάδες πολίτες.

Οι συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν φραστικά ενώ με την συνδρομή των δύο διμοιριών των ΜΑΤ που βρέθηκαν στο σημείο, το περιστατικό έλαβε τέλος.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν προσκεκλημένος της τοπικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας».
Ευχαριστώντας την ιστοσελίδα για την πληροφορία για το «κράξιμο» σχολιάζω λέγοντας:

Οι συγκεντρωμένοι θα έπρεπε να είχαν από ένα αποκριάτικο (επιτρέψτε μας τη φράση) πορδόξυλο για τον κύριο Χρυσοχοϊδη (πρωταγωνιστής  ντε και στην… τρομοκρατία… τη διέλυσε ο… μπαγάσας) και τους ομοίους του που εξακολουθούν να παρουσιάζονται στην ελληνική κοινωνία και στα γυαλιά σαν «σωτήρες» οι ξεδιάντροποι που οδηγούν την Ελλάδα πέρα από τις εσχατιές του χάους.

Η μεγαλύτερη Ξευτίλα για την κομματική Ελλάδα των πρωθυπουργών, των προέδρων και υπουργών, των βουλευτών (μεταξύ και αυτών που θέλουν να πολιτευτούν στις κομματικές τάξεις των λαμόγιων), των γραμματέων, των φαρισαίων και κάθε άλλον κηφήνα των υπουργείων διευθυντών και διοικητών του ελληνικού κράτους, είναι να είσαι κάτι από αυτά τα εκτρώματα που, παρόλο που μας έχουν ρίξει στο χάος, διεκδικούν πάλι να εκλεγούν!! Ε ρε έλληνες ξυπνάτε!

Ξυπνάτε επιτέλους από το λήθαργο και από τη μια με πρωτοπόρα τη διανόηση,(άντε καιρός είναι να τη δούμε αντάμα με τους πρεσβευτές του λόγου με τα αβάκιά τους παρατεταμένα σε θέση πνευματικής μάχης) και από την άλλη οι εργάτες, οι αγρότες, όλη η κοινωνία μαζί να πάρουμε τα αποκριάτικα πορδόξυλα στα χέρια μας και προγκήξουμε όλους, μα όλους χωρίς καμιά εξαίρεση. Κρυφτείτε ρεεεε! Κρυφτείτε ρε… πολιτικάντηδες. Άι σιχτίρ! Και πάμε για αποκριές και θα ’μαι  συγχυσμένος.

Τρίκαλα 03-02-2012

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου