Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Εμείς δεν κάνουμε "καιροσκοπικές αγκαλίτσες" σε περιπλανώμενους πολιτευτές...


- Aπάντηση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Tρικάλων σε δημοσίευμα του fatsimare
- Σαφές "άδειασμα" στον βετεράνο πλανόδιο Τρικαλινό "πολιτικό"...





Σε απάντηση σε σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας στις 31/1/12 και με τίτλο “Πανηγυρίζουν στο ΛΑΟΣ” δηλώνουμε τα εξής:

http://fatsimaremag.blogspot.com/2012/01/blog-post_8993.html

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, δεν εξετάζει τα φρονήματα κανενός πολίτη. Όποιος ασπάζεται τις αρχές και την φυσιογνωμία του κόμματος μπορεί να γίνει μέλος αυτοβούλως και χωρίς διατυπώσεις.

Η ιδιότητα του μέλους του δεν σημαίνει ταύτιση του προσώπου με τον σύνδεσμο καθώς, όλοι κρινόμαστε από την πορεία μας και την εν γένει παρουσία μας στον, πολιτικό, επαγγελματικό, και κοινωνικό στίβο.

Ο Σύνδεσμος έχει διακηρύξει ότι δεν δέχεται στους κόλπους του, νυν και πρώην πολιτικούς, και ασφαλώς αξιολογεί οποιονδήποτε πρώην πολιτευτή ή αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης θα ήθελε να αξιοποιηθεί στα όργανα του κόμματος.

Οι ανοιχτές, καιροσκοπικές, αγκαλιές που βρίσκουν καταφύγιο κάθε λογής περιπλανώμενοι σε αναζήτηση πολιτικής στέγης, βρίσκονται αλλού και είναι γνωστές.

Δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν, πιστοί στο δρόμο που χαράξαμε για την ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ   


=========================

Σαν συμπέρασμα...


Το συμπέρασμά μας είναι ότι οι άνθρωποι του Συνδέσμου είναι ΣΟΒΑΡΟΙ...
Ψάχνουν καλά ποιός θα τους αντιπροσωπεύσει...
Ελπίζουμε να βρούν τους κατάλληλους ανθρώπους ικανούς να  ανατρέψουν το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που ευαγγελίζονται...


Για το fatsimare


To ΔΕΞΙ μπακ










Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου