Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Βράβευση μαθητών των Γυμνασίων Οιχαλίας και Ζάρκου Τρικάλων


Ο κ. Μιχαλάκης συνεχάρη τα παιδιά, αλλά και τους συντονιστές καθηγητές κ. Παρασκευή Μπελόγια και κ. Αιμιλιανό Νικόλαο, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.






Τους 14 μαθητές των Γυμνασίων Οιχαλίας και Ζάρκου ( οι μαθητές του οποίου μετά τις συγχωνεύσεις των σχολείων μεταφέρθηκαν στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας), οι οποίοι απέσπασαν το πρώτο βραβείο σε Καινοτόμα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, βράβευσε την Τετάρτη 04-01-2012, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, παρουσία των γονέων, των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Γιώργο Τσίγκα, Ντίνο Μπάρδα, Ελένης Αργυροπούλου και Χρήστο Γακόπουλο, αλλά και του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ζάρκου.




Για το αξιόλογο αυτό έργο που υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2010-2011 συνεργάστηκαν 4 σχολεία, τα Γυμνάσια Οιχαλίας, Ζάρκου του Νομού Τρικάλων, το Γυμνάσιο Saint Ana από το Γκαλάτσι της Ρουμανίας και το Γυμνάσιο Φρεντερίκ Σοπέν από το Λούμπλιν της Πολωνίας.

Συνολικά στο πρόγραμμα συμμετείχαν 46 μαθητές ηλικίας 12-15 ετών, 14 από την Ελλάδα, 14 από τη Ρουμανία και 18 από την Πολωνία, ενώ το θέμα του βραβευθέντος έργου ήταν η ποίηση.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε:

«Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες από νέα παιδιά. Σήμερα τους βραβεύσαμε και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τους την προσπάθεια. Ευχόμαστε στα παιδιά να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια, εμείς θα είμαστε δίπλα τους, όπως και ο Περιφερειάρχης ο Κώστας Αγοραστός».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου