Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ελπίδες ανάκαμψης της αγοράς... Οι εκπτώσεις αγγίζουν ακόμη και το 70%


Τις ελπίδες τους για να ανακάμψει ο τζίρος των καταστημάτων τους έχουν εναποθέσει στις εκπτώσεις οι έμποροι. Η περίοδος των εκπτώσεων άρχισε και θα διαρκέσει έως τις 28/2.






H περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων ξεκίνησε και ολοκληρώνεται την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Η εκτίμηση του εμπορικού κόσμου είναι ότι οι μειώσεις των τιμών θα φτάσουν σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι και το 70%, προκειμένου να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, οι οποίοι λόγω κρίσης είναι πολύ φειδωλοί στις αγορές τους.

Αρνητικά δε στην διάθεσή τους για ψώνια εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει και η συζήτηση που έχει ανοίξει για περαιτέρω μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα.Για κάποιους καταστηματάρχες η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί την τελευταία ελπίδα, προκειμένου να αποφύγουν το λουκέτο. Αρκετές όμως είναι και οι περιπτώσεις καταστηματαρχών που περιμένουν με τις εκπτώσεις να ρευστοποιήσουν το στοκ τους για να προχωρήσουν στη συνέχεια στο κλείσιμο της επιχείρησης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επικρατεί στην αγορά.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου