Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο «αγράμματος» και η «εγγράμματη»


Ο «αγράμματος» κ. Θόδωρος Σπανός, προς τιμήν του, αν και τελειόφοιτος δημοτικού, διαθέτει επικοινωνιακό χάρισμα και αποτελεσματικότητα αντιστρόφως ανάλογη με τις γραμματικές του γνώσεις.










Άλλωστε δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, που ως απόφοιτος δημοτικού καταξιώθηκε στον κοινωνικό και πολιτικό στίβο.


Η «εγγράμματη» Κάκλα Βασιλική φυτρώνει εκεί που δεν τη σπέρνουν, προσπαθεί να καπελώνει τους πάντες στην πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη, ευτελίζει το ήθος του παιδαγωγού, αναλίσκεται δημόσια στα «λόγια τα κούφια, τα μεγάλα» και το μόνο που γνωρίζει είναι η εμπάθεια, η κομπορρημονούσα έπαρση και το πώς ξεριζώνουν δενδράκια σε αυλές σχολείων, όχι για να βάλει άλλα της αρεσκείας της, όπως ισχυριζόταν η ίδια και ο κ. Δήμαρχος, αλλά για να τσιμεντώσει το χώρο προς δόξαν της περιβαλλοντικής ευαισθησίας της και του συνεργού της στο ξερίζωμα Δημάρχου Τρικκαίων.

Η Κυρία ξεσάλωσε. Δεν είναι δυνατόν να επιτίθεται με τόση αγένεια, με τόσο υπερφίαλο και προσβλητικό λόγο στο Δημαρχεύοντα, δηλαδή στον πολιτικό και διοικητικό της προϊστάμενο, ενώπιον των μαθητών, προέδρων τοπικών συμβουλίων και δημοτικών υπαλλήλων. Φαίνεται πως το έχει χούι να προσβάλει.

Το ίδιο έπραξε και εναντίον διευθυντή στην αυλή του σχολείου, μπροστά σε δημοτικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Κύριοι της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης, συμμαζέψτε την.

 Θανάσης Νάστας, διευθυντής 3ου ΓΕ.Λ. Τρικάλων

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου