Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Τρικάλων


Συνεδρίασε χθες Τρίτη 25 Οκτ. 11 η ΝΟΔΕ Τρικάλων, παρουσία των στελεχών του κόμματος Θ. Σκρέκα, Ηλ. Βλαχογιάννη και Απ. Τσαντίλα προκειμένω να γίνει ενημέρωση των μελών του σώματος για την καινούργια Οργανωτική Δομή του κόμματος και να σχολιαστούν οι πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες το επόμενο χρονικό διάστημα.




 Η επικείμενη συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους κρίνεται απαράδεκτη από τη ΝΟΔΕ διότι υπονομεύει το μέλλον των επόμενων γενιών και θα αντιμετωπισθεί πολιτικά με την άρνηση της Ν.Δ. στη ψήφιση του νέου Μνημονίου που θα φέρει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για κύρωση στη Βουλή. Η Ν.Δ. θα καταψηφίσει το νέο Μνημόνιο όχι από ιδεολογική αγκύλωση αλλά διότι κινείται σε λάθος κατεύθυνση όπως και το σύνολο της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης, μέχρι σήμερα.


Η δικαίωση των θέσεων της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, αποτυπώνεται μέσα από την έκθεση του Δ.Ν.Τ. και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κοστολογημένη οικονομική πρόταση που έχει καταθέσει η Ν.Δ.  κερδίσει συνεχώς έδαφος στα πλαίσια των ευρωπαίων εταίρων.

Η οικονομική πρόταση της Ν.Δ. που συμπυκνώνεται στο δίπτυχο «Λιγότερο κράτος – Λιγότεροι φόροι» πρέπει να αναλυθεί εκτενώς στην κοινωνία και να δώσει ελπίδα στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα που πλήττονται βάναυσα από την πολιτική της ανάλγητης Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Η Ν.Δ. σύντομα θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία της χώρας γιατί στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και όλο και περισσότεροι πολίτες στρέφουν το βλέμμα τους, προς τον Αντώνη Σαμαρά και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση και ξέρουν ποιος μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση . Ζητάμε εκλογές για να βάλουμε ένα τέρμα στον κατήφορο της χώρας και να δώσουμε πάλι ελπίδα στους απογοητευμένους Έλληνες, στους οποίους αξίζει μία καλύτερη Ελλάδα.
                           
ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου