Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Προσκυνήστε. Η ευλογία του Αγίου Νέστωρος να είναι μαζί σας...


«Υποδοχή Ιερού λειψάνου Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νέστορος στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.»







Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Στεφάνου Τρικάλων υποδέχεται το Ιερό λείψανο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νέστορος, συναθλητού του Αγίου Δημητρίου.

Η επίσημη υποδοχή του Ιερού λειψάνου στα Τρίκαλα θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 17:30 μ.μ., στα προπύλαια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Στεφάνου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Αλεξίου, τοπικών αρχών και του πιστού λαού. Το Ιερό λείψανο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης. Στη συνέχεια θα αναπεμφθεί δέηση και θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ιερού λειψάνου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου θα τελείται καθημερινά Όρθρος και Θεία Λειτουργία στις 7:30 το πρωί και Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στις 18:00 μ.μ. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νέστορος θα παραμείνει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ως την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011.


Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ π. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου