Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Συσκότιση την Δευτέρα στα μαγαζιά της Ασκληπιού στα Τρίκαλα


Μεγάλη κινητοποίηση των καταστηματαρχών για να σταματήσουν την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων για την κατεδάφιση των περγκολών.






Στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος της Ασκληπιού και των Μανάβικων.



Στην συνάντηση, συζητήθηκε η πρόταση που θα καταθέσουν την Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο για το επίμαχο θέμα με τις πέργκολες, ενώ παράλληλα αποφάσισαν να κλείσουν τα μαγαζιά από το απόγευμα της Δευτέρας και μέχρι την ολοκλήρωση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης αποφάσισαν να τοποθετήσουν μαύρες αφίσες στις εισόδους των καταστημάτων τους που θα εξηγούν τους λόγους που έκλεισαν προσωρινά προτού τους κλείσει οριστικά η Δημοτική Αρχή Τρικάλων.

Ήδη από σήμερα οργανώνονται συλλέγοντας υπογραφές συμπαράστασης των δίκαιων αιτημάτων τους από πελάτες τους, ενώ θα ειδοποιήσουν για συμπαράσταση τους φορείς της πόλης.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναμένεται να παραστεί και ο νομικός εκπρόσωπος των συγκεκριμένων καταστηματαρχών Νίκος Αλεξίου.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου