Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Λαϊκή Επιτροπή Φαρκαδόνας: «Συνεχίζεται ο αγώνας κατά των χαρατσιών»


Στο δημαρχείο της Φαρκαδόνας συνεδρίασε χθες το βράδυ, η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Φαρκαδόνας με θέμα τα χαράτσια που το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στις λαϊκές οικογένειες του Δήμου μας.






Οι παρευρισκόμενοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, εργάτες, επαγγελματοβιοτέχνες, συνταξιούχοι, γυναίκες και νέοι, έκαναν σαφές με τις τοποθετήσεις τους πως τα χαράτσια αυτά αποτελούν εισπρακτικά μέτρα που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και θα επιβάλλονται από την κυβέρνηση κάθε χρόνο με μόνο στόχο να διασώσουν τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών σε βάρος του λαού. Διαπίστωσαν πως οι συνέπειες αυτής της πολιτικής θα είναι ολέθριες για τα φτωχά λαϊκά στρώματα καθώς πλήττεται βάρβαρα η μικρή ιδιοκτησία που αποκτήθηκε με κόπο και δουλειά χρόνων και υψηλότοκα δάνεια.

Τέλος αποφάσισαν να προχωρήσουν σε οργανωμένη άρνηση πληρωμής, σε έκφραση ταξικής αλληλεγγύης σε κάθε εργαζόμενο και άνεργο που έρχεται αντιμέτωπος μ’ αυτήν την πολιτική και καλούν τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας σε συσπείρωση και οργάνωση του αγώνα μέσα από περιοδείες σε δημοτικά διαμερίσματα, συζητήσεις, συσκέψεις ανά γειτονιά, εξορμήσεις, συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές. Ειδικότερα για το επόμενο διάστημα τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής αποφάσισαν τα εξής:

-    Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. να γίνει ομιλία στο Κεραμίδι.

-    Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. να γίνει ομιλία στο Ζάρκο.

-    Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ. να γίνει συγκέντρωση στην πλατεία της Φαρκαδόνας.

Η Λαϊκή Επιτροπή Φαρκαδόνας



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου