Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τρικαλινός συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ αποκαλεί την Σούλα "Μαρία Αντουανέτα" !!!


Η Κυρία που ως απλή υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας ξαφνικά στα 47 της χρόνια εξελέγη βουλευτής, χωρίς καμία προϊστορία, χωρίς κανέναν αγώνα, χωρίς πολιτικό λόγο (πόσο μάλλον σκέψη!) ως αλεξιπτωτίστρια του εκσυγχρονισμού και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την κουμπαριά της με τον Κώστα Σημίτη, ξιφουλκεί κατά των εργαζόμενων στη ΔΕΗ σε ένα νέο της παραλήρημα





Η κ. Μερεντίτη που πληρώνεται αδρά για να περιφέρεται στα καφενεία της Βουλής και να ευτελίζει ακόμα και συνάδελφους της που τόλμησαν να μιλήσουν για βουλευτικά προνόμια και που με τόσο “κόπο” κατέκτησε!!.

Η κ. βουλευτής δυστυχώς εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό χωρίς να ξέρει τίποτα απολύτως! για τον καθημερινό του αγώνα.

Δεν συγχωρεί η απόφοιτος Λυκείου τον μισθό των 1.500 ευρώ που παίρνει ένας εναερίτης στη ΔΕΗ με κίνδυνο της ζωής του, δεν μπορεί να διανοηθεί πως αμείβονται και ζούνε τις οικογένειές τους άνθρωποι που υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες , με κρύο και βροχή παίζοντας καθημερινά με τον θάνατο.

Κάνει πως δεν γνωρίζει πως κάποιοι άνθρωποι στη ΔΕΗ φοράνε τις γαλότσες και μπαίνουν στα ορυχεία γεμίζοντας τα πνευμόνια τους με θάνατο και γνωρίζοντας πως ο μέσος όρος Ζωής σ αυτή την εργασία δεν ξεπερνά τα 60 - 65 έτη!!.

Ψιλά γράμματα φυσικά για μια απόφοιτη Λυκείου που κάποιος την έκανε να πιστέψει ότι τάχα προσφέρει κάτι στον Ελληνικό Λαό και είμαστε υποχρεωμένοι να την πληρώνουμε για να διατηρεί τον τίτλο που κάποτε πήρε "βοηθώντας"  ανθρώπους που ζητούσαν μια θέση στον ήλιο. Που αυτοί, αδίκως βέβαια, μας την φόρεσαν στο σβέρκο για να το παίζει βαριά κι ασήκωτη και να κουνάει το δάχτυλο στους ανθρώπους του μεροκάματου.

Μπορούμε όμως να της υποσχεθούμε, ότι ο Λαός που την έστειλε εκεί, θα την στείλει πολύ γρήγορα στο σπίτι της. Και στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας εκεί όπου θα την ακολουθήσουν όσοι τούτη εδώ την περίοδο επιλέγουν να νομοθετούν "για το καλό μας".

Γιατί εξ άλλου δεν χρειάζεται να πληρώνεται πολλές χιλιάδες ευρώ, να έχει βουλευτικό αυτοκίνητο, κινητό, ασυλία, για να τα βάζει με τον απλό Λαό κ τον κόσμο της εργασίας αντί να τα βάλει με αυτούς που όλα τα προηγούμενα χρόνια κάνανε πάρτι στις πλάτες του!!!..και μάλιστα με ύφος χιλίων καρδιναλίων φερόμενη ως άλλη Μαρία Αντουανέτα την στιγμή που οι εργαζόμενοι υποφέρουν από τις πολιτικές που στηρίζει!!...

Όταν θα ψάχνεις ακόμα και τον ψήφο σου, μην αναρωτηθείς το γιατί “κυρία” Μερεντίτη…

Δημήτρης Καπέλας


Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να πιστεύω ότι όλους τους εκλεγμένους βο(υ)λευτές του νομού, θα στείλει σπίτια τους ο Τρικαλινός λαός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή