Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων


Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 11-10-2011, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, όπου ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή και τους επικεφαλής των Τμημάτων για τα προβλήματα που υπάρχουν.





Ο κ. Βλαχογιάννης ανέφερε ότι ο ίδιος και η παράταξη της Ν.Δ. στηρίζουν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί επιτελούν ένα σημαντικό έργο στην κοινωνία και ότι αυτό θα πρέπει να αναγνωρισθεί.

Σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Τομεάρχης της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:



«Ενημερώθηκα για όλα τα προβλήματα που απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, διαπίστωσα ότι επιτελούν ένα σπουδαίο έργο, ότι η εγκληματικότητα στα Τρίκαλα διατηρείται σε επίπεδα χαμηλά συγκριτικά με αυτά άλλων περιοχών.

Σίγουρα όμως χρειάζεται να ενισχυθούν σε προσωπικό και σε μέσα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν περισσότερο επιτυχώς στα καθήκοντά τους, τα αστυνομικά οχήματα είναι σε κακή κατάσταση, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι χαλασμένα, ανταλλακτικά δεν υπάρχουν, οι ίδιοι έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις στις αποδοχές τους και επίκειται και νέο «κούρεμα» στο ειδικό μισθολόγιο των αστυνομικών και των ενστόλων γενικότερα.

Εμείς σα Ν.Δ. είμαστε αλληλέγγυοι στα προβλήματά τους, τους στηρίζουμε γιατί πιστεύουμε ότι επιτελούν ένα σπουδαίο έργο στην κοινωνία κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι οι πολίτες και πιστεύω πραγματικά ότι θα ανταποκριθούν και στο μέλλον με την ίδια επιτυχία όπως ανταποκρίνονται σήμερα».

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Τρικάλων κ. Διαμαντής τόνισε:

«Ενημερώσαμε τον κ. Βλαχογιάννη για τα προβλήματα που υπάρχουν, θεωρούμε την στήριξή του δεδομένη, παρακολουθώντας την πορεία του και σαν συνδικαλιστής και είμαστε βέβαιοι ότι κάποια πράγματα που περνούν από το χέρι του θα τα κάνει. Θεωρώ ότι στα Τρίκαλα δεν υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας και αυτό μας ικανοποιεί μιας και εκπληρώνουμε την αποστολή μας. Έχουμε λειτουργικές ανάγκες, οι δαπάνες είναι αυτές που δημιουργούν το πρόβλημα και θεωρώ ότι στο μέλλον θα διορθωθούν κάποια πράγματα».

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Γρηγορίου:

«Υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού το οποίο καταπονείται με περισσότερες ώρες εργασίες. Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να κινηθούν και δεν έχουμε το κατάλληλο σε αριθμό προσωπικό. Έχουμε όμως το κατάλληλο σε φιλότιμο προσωπικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Ο κ. Βλαχογιάννης αρωγός και συμπαραστάτης όπως και η παράταξη που εκπροσωπεί μας είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να απαλύνει τα προβλήματα».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου