Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Χρ. Λάππα με τον νέο πρόεδρο της ΠΕΔ, Ρίζο Κομήτσα


Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κ. Ρίζος Κομήτσας, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να παραλάβει τα γραφεία της παλιάς ΤΕΔΚ Ν. Τρικάλων.





Ο κ. Κομήτσας αρχικά επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιο, στα πλαίσια της συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Λάππα με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα του «Καλλικράτη» αλλά και γενικότερα της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας ζήτησε από τον κ. Κομήτσα να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε οι Δήμοι να ασκούν διοίκηση, χωρίς να δίνουν αναφορά «ακόμη και για μια μετακίνηση με το αυτοκίνητο» όπως χαρακτηριστικά είπε ο δήμαρχος «στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση».

Επίσης να αναλάβει πρωτοβουλία η ΠΕΔ Θεσσαλίας για την «κοινωνική εργασία» και το προσωπικό δηλαδή που θα προσληφθεί με πεντάμηνες συμβάσεις μέσω των ΜΚΟ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν είναι δυνατόν να μην μας δίνουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε εμείς οι Δήμοι το συγκεκριμένο πρόγραμμα.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου