Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Κάτι τρέχει με τον Γιώργο- Πάμε για «κούρεμα» 40%


Είδε Παπούλια και Σαμαρά, συγκάλεσε υπουργικό, μίλησε στην ΚΟ, είδε εκδότες. Πήγε στη συνεδρίαση της ΚΟ με δυο ώρες καθυστέρηση και άλλαξε χρόνο και τόπο στο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΝΔ τρεις φορές.





Παρουσίασε την εξίσωση: Ανάληψη ευθυνών στο πλαίσιο της αυτοκριτικής ίσων παραίτηση, ίσων κατάρρευση της χώρας. Κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως μολύνει τη χώρα με κίνδυνο… πανδημίας!

Παρομοίασε τον εαυτό του με τον Τρικούπη, τον Καποδίστρια και τον Βενιζέλο. Θυμήθηκε και ότι ο Καραμανλής έλεγε πως θα πηγαίνει στις Βρυξέλλες για τους αγρότες. Τα έβαλε με τους προνομιούχους… οδοκαθαριστές που κλείνουν τις χωματερές, τους βολεμένους υπαλλήλους που κάνουν καταλήψεις κοκ.

Επιτέθηκε στους δικαστές πως αρνούνται να δώσουν τον οβολό τους και αφήνουν ελεύθερους ισχυρούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, στα μέσα ενημέρωσης γιατί δεν προβάλλουν τις θετικές πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής και στους τραπεζίτες που τα δανείζουν. Κατηγόρησε και τον παγκόσμιο καπιταλισμό πως δεν έκανε τίποτα με τους φορολογικούς παραδείσους και την Ευρώπη γιατί καθυστερεί.

Σε κάποιο σημείο, ένιωσε και την ανάγκη να πει ότι δεν είμαστε σαδιστές. Τι τρέχει με τον Γιώργο; Τι κρύβεται πίσω από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του πρωθυπουργού;

Η απάντηση είναι μία: Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewpost η Αθήνα ενημερώθηκε για κούρεμα πάνω από 40%. Αυτό σημαίνει κρατικοποίηση των τραπεζών και κίνδυνο ενεργοποίησης των ασφάλιστρων κινδύνου. Από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου βάλει την υπογραφή του στο σχέδιο των γερμανών η δημόσια περιουσία θα αλλάξει χέρια και θα ξεκινήσει να μετρά ο χρόνος για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αν δε μπορέσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει πλεονάσματα.

NEWPOST



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου