Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Λάππα με Μιχαλάκη xθες


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε την Παρασκευή 03-06-2011, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, με αφορμή την επίσκεψή του στις υπηρεσίες της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που τώρα έχουν περιέλθει στον Δήμο Τρικκαίων.






Η συζήτηση επεκτάθηκε φυσικά και στα καθημερινά θέματα που απασχολούν την πόλη και το Νομό Τρικάλων, όπως ο καθαρισμός οδών από την βλάστηση, οι διαγραμμίσεις των δρόμων, το ΤΟΕΒ, τα προβλήματα των αγροτικών δρόμων.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης ανέφερε:

«Κάνουμε καθημερινά παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, δίνουμε λύσεις σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της πόλης και γενικά γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πολιτών. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και όλοι χρειάζονται τις παρεμβάσεις μας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας τόνισε:

«Κάναμε μια εθιμοτυπική επίσκεψη με αφορμή την επίσκεψή μας στην Πρόνοια που εξακολουθεί να στεγάζεται στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας. Με αφορμή αυτή την επίσκεψή μας συζητήσαμε διάφορα προβλήματα που μας απασχολούν.

Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη και πρέπει να την συνεχίσουμε για το καλό των πολιτών. Συζητήσαμε για τους δρόμους, για την βλάστηση, για προβλήματα που έχουν σχέση με τους αγροτικούς δρόμους, για το ΤΟΕΒ».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου